Efsane Ülkücü Ayan Oğlunu Evlendirdi

Magazin 26.07.2020 - 09:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2759+ kez okundu.
 

Efsane Ülkücü Ayan Oğlunu Evlendirdi

Efsane Ülkücü Adnan Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan, Nefize Ezgin’le dünya evine girdi.
Efsane Ülkücü Adnan Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan, Nefize Ezgin’le dünya evine girdi.   Antalya İlinin Muratpaşa İlçesinde bulunan Zeybekoğlu Düğün Salonlunda gerçekleşen düğün törenine yoğun ilgi oldu. Ülkücü Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan ile Ezgi ailesinin kızı Nefize Ezgin’in düğün töreninde renkli görüntülerle gerçekleşti. Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle Davetlilerin ateşi ölçülüp, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düğün alanına alındı. Ayan ve Ezgi çiftleri konukları girişte karşılarken; Ayan davetlilerle yumruk ve dirsekle temas edip, selamlaştı. Takı töreninin yapılmadığı gecede konuklar takılarını çeyiz sandıklarının içine attılar.     İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Düğünde, Geline Kur'an-ı Kerim, Damada Türk bayrağını öperek verdikten sonra İl Başkanı Başaran ise toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “ Bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz için sizler gibi bizler de çok mutluyuz. Aslında çok söylenecek şey var, ama kendilerine çok önemli bir nasihatim olacak. Birincisi, inançlarımızın ve dinimizin kutsal değerlerimizden hiç bir zaman ayrılmamalı ve o yönde evlatlar yetiştirmesi, ikincisi de vatanımızın, bayrağımızın bağımsızlığını ve devamını, güçlendirmesini sağlayacak iyi evlatlar yetiştirmeleridir. Bunun da simgesi olan ve birliğimizin geleneksel hale getirdiği kutsal kitabımız ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı kendilerine takdim ediyoruz. Allah’ım bu ezanları minarelerimizden hiçbir zaman eksik etmesin ve bayrağımızı da gönderden yerlere hiç bir zaman indirmesin” diye belirtti.   Verilen Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek teslim alan Nefize ve Batuhan Ayan, bu hediyelerden büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.   Düğün törenine İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya İl Başkan adayı İlhami Okudan, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras, Bir önceki dönem İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay ve davetliler katıldı.     Daha sonra birlikte oyunlar oynayan çifte arkadaşları ve davetliler de eşlik etti. (Covid-19) tedbirleri kapsamında zamanında bitirildi. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak Nefize ve Batuhan Ayan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Efsane Ülkücü Adnan Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan, Nefize Ezgin’le dünya evine girdi.

Efsane Ülkücü Adnan Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan, Nefize Ezgin’le dünya evine girdi.

 

Antalya İlinin Muratpaşa İlçesinde bulunan Zeybekoğlu Düğün Salonlunda gerçekleşen düğün törenine yoğun ilgi oldu. Ülkücü Ayan’ın oğlu Batuhan Ayan ile Ezgi ailesinin kızı Nefize Ezgin’in düğün töreninde renkli görüntülerle gerçekleşti. Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle Davetlilerin ateşi ölçülüp, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde düğün alanına alındı. Ayan ve Ezgi çiftleri konukları girişte karşılarken; Ayan davetlilerle yumruk ve dirsekle temas edip, selamlaştı. Takı töreninin yapılmadığı gecede konuklar takılarını çeyiz sandıklarının içine attılar.

 

 

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran Düğünde, Geline Kur'an-ı Kerim, Damada Türk bayrağını öperek verdikten sonra İl Başkanı Başaran ise toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, “ Bu mutlu günlerinde yanlarında olduğumuz için sizler gibi bizler de çok mutluyuz. Aslında çok söylenecek şey var, ama kendilerine çok önemli bir nasihatim olacak. Birincisi, inançlarımızın ve dinimizin kutsal değerlerimizden hiç bir zaman ayrılmamalı ve o yönde evlatlar yetiştirmesi, ikincisi de vatanımızın, bayrağımızın bağımsızlığını ve devamını, güçlendirmesini sağlayacak iyi evlatlar yetiştirmeleridir. Bunun da simgesi olan ve birliğimizin geleneksel hale getirdiği kutsal kitabımız ve bağımsızlığımızın simgesi olan bayrağımızı kendilerine takdim ediyoruz. Allah’ım bu ezanları minarelerimizden hiçbir zaman eksik etmesin ve bayrağımızı da gönderden yerlere hiç bir zaman indirmesin” diye belirtti.

 

Verilen Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek teslim alan Nefize ve Batuhan Ayan, bu hediyelerden büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirttiler.

 

Düğün törenine İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İyi Parti Antalya İl Başkan adayı İlhami Okudan, Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras, Bir önceki dönem İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç, Haşimişcan Mahalle Muhtarı Halil Ay ve davetliler katıldı.

 

 

Daha sonra birlikte oyunlar oynayan çifte arkadaşları ve davetliler de eşlik etti. (Covid-19) tedbirleri kapsamında zamanında bitirildi. Antalya Haber Takip Gazetesi olarak Nefize ve Batuhan Ayan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.