Elmalı’da Ücretsiz Masa Tenisi Kursu

Spor 05.08.2019 - 22:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2833+ kez okundu.
 

Elmalı’da Ücretsiz Masa Tenisi Kursu

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da açtığı ücretsiz masa tenisi kursları, her yaştan vatandaşı ağırlıyor. Profesyonel eğitmen gözetiminde iki aylık eğitim sonrası başarılı sporcular, turnuvalara katılabilecek düzeye geliyor.
Büyükşehir Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi binasında bulunan salonda masa tenisi eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerden 10 yaş ve üzeri tüm sporseverler ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Otomatik robot ve profesyonel eğitmen eşliğinde gerçekleşen kurslara katılan kursiyerler 2 ay sonunda ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilecek düzeye geliyor. TURNUVALARDAN ÖDÜLLE DÖNÜYORLAR Eğitmenlerin kursiyerlerle birebir ilgilendiği masa tenisi kurslarında, temel bilgilerin yanı sıra, kondisyon, raket tutuşu, savunma, servis atımı gibi teknik bilgiler de öğretiliyor. Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz tenis kursları her kesimden sporseverin büyük ilgisini çekiyor.  Kurslara çocukların yanı sıra özellikle ev hanımları ve çalışanlar da ilgi gösteriyor. Kurslarda eğlenceli ve hoşça vakit geçiren kursiyerler hem spor yapıyor hem de sosyalleşiyor. Katılımcılar kurs süresi olan 2 ayın sonunda tenis oynayacak seviyeye gelirken düzenlenen turnuvalardan aldıkları ödüllerle başarılarını taçlandırıyor. Katılımın yüksek olduğu tenis kurslarına kayıtlar iki aylık dönemler halinde yapılıyor. Kurslar için 0242 618 3989 numaralı telefondan ve www.asatspor.com adresinden bilgi alınabilir.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da açtığı ücretsiz masa tenisi kursları, her yaştan vatandaşı ağırlıyor. Profesyonel eğitmen gözetiminde iki aylık eğitim sonrası başarılı sporcular, turnuvalara katılabilecek düzeye geliyor.

Büyükşehir Belediyesi Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi binasında bulunan salonda masa tenisi eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerden 10 yaş ve üzeri tüm sporseverler ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Otomatik robot ve profesyonel eğitmen eşliğinde gerçekleşen kurslara katılan kursiyerler 2 ay sonunda ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilecek düzeye geliyor.

TURNUVALARDAN ÖDÜLLE DÖNÜYORLAR

Eğitmenlerin kursiyerlerle birebir ilgilendiği masa tenisi kurslarında, temel bilgilerin yanı sıra, kondisyon, raket tutuşu, savunma, servis atımı gibi teknik bilgiler de öğretiliyor. Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz tenis kursları her kesimden sporseverin büyük ilgisini çekiyor.  Kurslara çocukların yanı sıra özellikle ev hanımları ve çalışanlar da ilgi gösteriyor. Kurslarda eğlenceli ve hoşça vakit geçiren kursiyerler hem spor yapıyor hem de sosyalleşiyor. Katılımcılar kurs süresi olan 2 ayın sonunda tenis oynayacak seviyeye gelirken düzenlenen turnuvalardan aldıkları ödüllerle başarılarını taçlandırıyor.

Katılımın yüksek olduğu tenis kurslarına kayıtlar iki aylık dönemler halinde yapılıyor. Kurslar için 0242 618 3989 numaralı telefondan ve www.asatspor.com adresinden bilgi alınabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.