Elmalı Geçmen’e Ulaşım Kolaylaşacak

Belediyeler 29.05.2019 - 18:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2338+ kez okundu.
 

Elmalı Geçmen’e Ulaşım Kolaylaşacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi’ne bağlı Geçmen Mahallesi yaylasına yeni yol açıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yayla yollarında çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan yol bakım onarım ve asfalt çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri diğer yandan da uzun yolları kısaltıyor. 8 kilometrelik yeni yol Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Elmalı ilçesine bağlı Geçmen Mahallesi yaylasına 8 kilometre uzunluğunda yeni yol açıyor. İş makineleri sayesinde sert kayaları kırarak yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, yayla sezonundan önce yeni yolu bitirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni yol turizme de hizmet verecek Yeni yol tamamlandığında Geçmen yaylasına ulaşım kısalacak ve konforlu hale gelecek. Geçmen Mahallesi sakinlerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistlere de hizmet verecek. Yeni yol Çamkuyuları kamp alanı ile doğa ve dağ sporlarının yapıldığı Kızlar Sivrisi dağına da kolay ve güvenli ulaşım sağlayacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi’ne bağlı Geçmen Mahallesi yaylasına yeni yol açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yayla yollarında çalışmalarını hızlandırdı. Bir yandan yol bakım onarım ve asfalt çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri diğer yandan da uzun yolları kısaltıyor.

8 kilometrelik yeni yol

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Elmalı ilçesine bağlı Geçmen Mahallesi yaylasına 8 kilometre uzunluğunda yeni yol açıyor. İş makineleri sayesinde sert kayaları kırarak yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, yayla sezonundan önce yeni yolu bitirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Yeni yol turizme de hizmet verecek

Yeni yol tamamlandığında Geçmen yaylasına ulaşım kısalacak ve konforlu hale gelecek. Geçmen Mahallesi sakinlerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistlere de hizmet verecek. Yeni yol Çamkuyuları kamp alanı ile doğa ve dağ sporlarının yapıldığı Kızlar Sivrisi dağına da kolay ve güvenli ulaşım sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.