Emekli Olan Cumhuriyet Savcısı İçin Adliyemizde Tören Düzenlendi

Asayiş 08.10.2019 - 23:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3010+ kez okundu.
 

Emekli Olan Cumhuriyet Savcısı İçin Adliyemizde Tören Düzenlendi

Emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcısı Cafer Tüfekçi için 7 Ekim 2019 günü adliyede veda töreni düzenlendi.
Adliyenin bahçesinde düzenlenen törene; Cumhuriyet Başsavcısı Halil İNAL, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri ve çok sayıda Hâkim/Cumhuriyet Savcısı ve adalet personeli katıldı. Cumhuriyet Başsavcısı tarafından emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcımıza Antalya Adliyesi adına çiçek takdim edilmesinin ardından adliye önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirilerek emekli savcı Cafer Tüfekçi hep birlikte adliyeden uğurlandı.
Emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcısı Cafer Tüfekçi için 7 Ekim 2019 günü adliyede veda töreni düzenlendi.

Adliyenin bahçesinde düzenlenen törene; Cumhuriyet Başsavcısı Halil İNAL, Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri ve çok sayıda Hâkim/Cumhuriyet Savcısı ve adalet personeli katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı tarafından emekliye ayrılan Cumhuriyet Savcımıza Antalya Adliyesi adına çiçek takdim edilmesinin ardından adliye önünde topluca hatıra fotoğrafı çektirilerek emekli savcı Cafer Tüfekçi hep birlikte adliyeden uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.