Emniyet Güçleri Denetimlerine Aralıksız Devam Ediyor

Asayiş 07.06.2022 - 21:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2371+ kez okundu.
 

Emniyet Güçleri Denetimlerine Aralıksız Devam Ediyor

Antalya’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor.
Antalya’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone destekli gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi. Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone destekli trafik kontrolü gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre30.05.2022 ile 06.06.2022 tarihleri arasında farklı saatlerde trafik ekiplerince havadan helikopter ve drone destekli emniyet kemeri, radar, yük ve yolcu taşımacılığı, kırmızı ışık denetimi, hatalı sollama gibi konularda denetim yapıldı. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtilen açıklamada özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının hedeflendiği belirtildi. Antalya’nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimler haricinde, şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimlerin de devam ettiği bilgisi verildi. Gerçekleştirilen denetimler sonucu; helikopter–drone denetiminde 548 sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır. "Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı’nda 35 araç ve 270 yolcu olmak üzere toplam 335 yol kullanıcısına eğitim verilmiştir. Yük taşıyan araç denetimi kapsamında 2.244 araç denetlenmiş olup 224 sürücüye idari para cezası tatbik edilmiştir. Alkol ve uyuşturucu madde denetimi kapsamında 1.254 araç denetlenerek 76 sürücüye Trafik idari para cezası tatbik edilmiştir. Radarla hız denetimi kapsamında ise 334 araç denetlenmiş olup 334 sürücüye trafik idari para cezası tatbik edilmiştir. Antalya’da trafik ekiplerince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin yoğun şekilde devam edeceği öğrenildi.
Antalya’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya’da trafik düzeninin ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirilen trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor. İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone destekli gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi.

Antalya Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince helikopter ve drone destekli trafik kontrolü gerçekleştirildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgilere göre30.05.2022 ile 06.06.2022 tarihleri arasında farklı saatlerde trafik ekiplerince havadan helikopter ve drone destekli emniyet kemeri, radar, yük ve yolcu taşımacılığı, kırmızı ışık denetimi, hatalı sollama gibi konularda denetim yapıldı. Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde devam edeceği belirtilen açıklamada özellikle sürücülerde denetim duygusunun üst düzeyde tutulmasının hedeflendiği belirtildi.

Antalya’nın birçok noktasında geniş kapsamlı gerçekleştirilen trafik denetlemelerinde eksiği görülen araç ve sürücülerine cezai işlem uygulanırken, sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada havadan helikopter ve drone ile yapılan denetimler haricinde, şehirlerarası yolcu otobüslerine yönelik denetimlerin de devam ettiği bilgisi verildi.

Gerçekleştirilen denetimler sonucu; helikopter–drone denetiminde 548 sürücüye trafik idari para cezası uygulanmıştır. "Yaşam Tüneli Eğitim Çadırı’nda 35 araç ve 270 yolcu olmak üzere toplam 335 yol kullanıcısına eğitim verilmiştir. Yük taşıyan araç denetimi kapsamında 2.244 araç denetlenmiş olup 224 sürücüye idari para cezası tatbik edilmiştir. Alkol ve uyuşturucu madde denetimi kapsamında 1.254 araç denetlenerek 76 sürücüye Trafik idari para cezası tatbik edilmiştir. Radarla hız denetimi kapsamında ise 334 araç denetlenmiş olup 334 sürücüye trafik idari para cezası tatbik edilmiştir.

Antalya’da trafik ekiplerince trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin yoğun şekilde devam edeceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.