Emrullah Tayfun Çavdar 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Ekonomi 22.04.2019 - 17:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2046+ kez okundu.
 

Emrullah Tayfun Çavdar 23 Nisan Mesajı Yayınladı

Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı; “23 Nisan 1920 Türk halkı için dönüm noktasıdır. TBMM’nin açılmasıyla birlikte, Türk halkı yüzünü batıya çevirmiş, geleceğine doğru emin adımlarla yürümeye başlamıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin; çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir. Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı ve bu sayede yarınlarımıza umutla bakmalıyız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”

Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı;

“23 Nisan 1920 Türk halkı için dönüm noktasıdır. TBMM’nin açılmasıyla birlikte, Türk halkı yüzünü batıya çevirmiş, geleceğine doğru emin adımlarla yürümeye başlamıştır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ilerlemenin en büyük ayağı olarak nitelendirdiği çocuklara bugünü armağan ederek, geleceğin; çocukların omuzunda yükseleceğine işaret etmiştir.

Çocuk sevgisi; günahsız, menfaatsiz, dünyanın en güzel sevgisidir. Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımıza, demokratik, çağdaş, barış içerisinde yaşanabilir bir dünya bırakmak için tüm gücümüzle çalışmalı ve bu sayede yarınlarımıza umutla bakmalıyız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Büyük Önder Atatürk ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.