Emrullah Tayfun Çavdar'ın 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Asayiş 07.03.2020 - 21:42, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2958+ kez okundu.
 

Emrullah Tayfun Çavdar'ın 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar'ın 8 Mart kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı.
Başkan Çavdar “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşit, özgür ve huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günüdür. 1957 yılında çalışan kadınlarımızın yakmış olduğu eşitlik ve özgürlük meşalesi dünyada demokrasilerin gelişimini sağlamıştır. Kadın erkek eşitliği için yola çıkan kadınların hak arama eylemleri aynı zamanda, insan hak ve özgürlüklerinin dünya genelinde önemsenmesine ve uygulanmasına yönelik umut verici adımlar atılmasını sağlamıştır. Güçlü bir toplum ayrımcılığın ve eşitsizliğin ortadan kalkması ile sağlanabilir. Eşitlik demokrasinin, kalkınmanın, vazgeçilmez bir unsurudur. Kadınların bir birey olarak var olmasını, demokrasi ve toplumsal refah için toplumdaki konumunun güçlenmesini, kadına yönelik ayrımcılık ve şiddetin ortadan kalkmasını diliyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü şahsım ve odamızın tüm kurulları adına kutluyorum.”
Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar'ın 8 Mart kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı.

Başkan Çavdar “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşit, özgür ve huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günüdür. 1957 yılında çalışan kadınlarımızın yakmış olduğu eşitlik ve özgürlük meşalesi dünyada demokrasilerin gelişimini sağlamıştır. Kadın erkek eşitliği için yola çıkan kadınların hak arama eylemleri aynı zamanda, insan hak ve özgürlüklerinin dünya genelinde önemsenmesine ve uygulanmasına yönelik umut verici adımlar atılmasını sağlamıştır. Güçlü bir toplum ayrımcılığın ve eşitsizliğin ortadan kalkması ile sağlanabilir. Eşitlik demokrasinin, kalkınmanın, vazgeçilmez bir unsurudur.

Kadınların bir birey olarak var olmasını, demokrasi ve toplumsal refah için toplumdaki konumunun güçlenmesini, kadına yönelik ayrımcılık ve şiddetin ortadan kalkmasını diliyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü şahsım ve odamızın tüm kurulları adına kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.