Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele

Asayiş 10.05.2019 - 20:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2451+ kez okundu.
 

Engelsiz Bir Yaşam İçin El Ele

Engelliler Haftası çelenk sunumu ile başladı
Antalya’da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni ile başladı. Hafta kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Özel Bireyler Şenliği ENFEST’in bu yıl 7’ncisi düzenlenecek. Dünya Engelliler Haftası başlangıcı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasemin Yaraşır, 2019 Masa Tenisi Türkiye ikincisi Milli Sporcu Benay Balcı, ASAT Spor Kulübü sporcuları, özel gereksinimli bireyler ile aileleri katıldı. Engelliler Haftası’nın önemi anlatıldı Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam eden törende haftanın önemini anlatan konuşmayı tüm dernekler adına Antalya Altı Nokta Körler Derneği Üyesi Av. Ahmet Özat yaptı. Tören, Özel Birey Mert Yaraşır’ın annesi için yazdığı şiir ile son buldu. Özel bireyler törende ‘Engelsiz bir yaşam için elele’, ‘Ben de toplumun içinde olmak istiyorum’, ‘Yeter ki yüreklerde engel olmasın’ yazılı mesajlar verdi. Özel bireyler şenliği 15 Mayıs’ta Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 7’ncisidüzenlenecek olan ENFEST Özel Bireyler Şenliği, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Cam Piramit yanı açık fuaye alanında yapılacak. Dünya Engelliler Haftası kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde 16 Mayıs Perşembe günü saat 08.30’da Temsili Askerlik Töreni düzenlenecek.
Engelliler Haftası çelenk sunumu ile başladı

Antalya’da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni ile başladı. Hafta kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Özel Bireyler Şenliği ENFEST’in bu yıl 7’ncisi düzenlenecek.

Dünya Engelliler Haftası başlangıcı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Dairesi Başkanı Güven Ulutekin, Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural, Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yasemin Yaraşır, 2019 Masa Tenisi Türkiye ikincisi Milli Sporcu Benay Balcı, ASAT Spor Kulübü sporcuları, özel gereksinimli bireyler ile aileleri katıldı.

Engelliler Haftası’nın önemi anlatıldı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam eden törende haftanın önemini anlatan konuşmayı tüm dernekler adına Antalya Altı Nokta Körler Derneği Üyesi Av. Ahmet Özat yaptı. Tören,

Özel Birey Mert Yaraşır’ın annesi için yazdığı şiir ile son buldu. Özel bireyler törende ‘Engelsiz bir yaşam için elele’, ‘Ben de toplumun içinde olmak istiyorum’, ‘Yeter ki yüreklerde engel olmasın’ yazılı mesajlar verdi.

Özel bireyler şenliği 15 Mayıs’ta

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 7’ncisidüzenlenecek olan ENFEST Özel Bireyler Şenliği, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Cam Piramit yanı açık fuaye alanında yapılacak. Dünya Engelliler Haftası kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde 16 Mayıs Perşembe günü saat 08.30’da Temsili Askerlik Töreni düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.