Engelsiz Hizmet Komisyonu Toplandı

Belediyeler 04.05.2019 - 20:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2729+ kez okundu.
 

Engelsiz Hizmet Komisyonu Toplandı

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da hizmet veren çeşitli kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğiyle oluşturduğu ‘Engelsiz Hizmet Komisyonu’ toplandı.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, ilgili daire müdürleri, kamu kurumları ve engelli STK temsilcileri katıldı. Toplantıda Engelliler Haftası programının belirlenmesi, komisyon kararlarının değerlendirilmesi ve komisyon üyelerinin talepleri ele alındı. Engelli bireylerin yaşadığı problemler tek tek ele alınarak çözümü konusunda fikir alışverişi yapıldı. Hep birlikte üreten bir Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine yeni başladığını ifade eden Güven Ulutekin, “Özellikle Sosyal Hizmetler bölümünde göreve başlamak bana gurur verdi. İlk olarak şunu söyleyebilirim, yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Gazipaşa’dan Kaş’a dokunmadığımız kişi, girmediğimiz hane kalmayacak. Özellikle dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bizlere gelen tüm projeleri, fikirleri değerlendirmeyi kendimize görev edineceğiz. Sizlerle birlikte üreten bir Antalya yaratmayı düşünüyoruz. Muhtaç olan değil üreten, toplumda statüsü ve yeri olan bireyler oluşturmak için çalışacağız. Engelliler Haftası’nda da bu anlamda bir farkındalık yaratmak istiyoruz” diye konuştu. Özel Bireyler Şenliği Toplantıda 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Engelliler Haftası programı da ele alındı. Hafta kapsamında Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Temsili Askerlik Töreni ve Özel Bireyler Şenliği düzenlenmesi de kararlaştırıldı.
Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’da hizmet veren çeşitli kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları işbirliğiyle oluşturduğu ‘Engelsiz Hizmet Komisyonu’ toplandı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Güven Ulutekin, ilgili daire müdürleri, kamu kurumları ve engelli STK temsilcileri katıldı. Toplantıda Engelliler Haftası programının belirlenmesi, komisyon kararlarının değerlendirilmesi ve komisyon üyelerinin talepleri ele alındı. Engelli bireylerin yaşadığı problemler tek tek ele alınarak çözümü konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Hep birlikte üreten bir Antalya

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine yeni başladığını ifade eden Güven Ulutekin, “Özellikle Sosyal Hizmetler bölümünde göreve başlamak bana gurur verdi. İlk olarak şunu söyleyebilirim, yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Gazipaşa’dan Kaş’a dokunmadığımız kişi, girmediğimiz hane kalmayacak. Özellikle dezavantajlı gruplarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bizlere gelen tüm projeleri, fikirleri değerlendirmeyi kendimize görev edineceğiz. Sizlerle birlikte üreten bir Antalya yaratmayı düşünüyoruz. Muhtaç olan değil üreten, toplumda statüsü ve yeri olan bireyler oluşturmak için çalışacağız. Engelliler Haftası’nda da bu anlamda bir farkındalık yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Özel Bireyler Şenliği

Toplantıda 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Engelliler Haftası programı da ele alındı. Hafta kapsamında Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde Temsili Askerlik Töreni ve Özel Bireyler Şenliği düzenlenmesi de kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.