Engelsiz Plajda Çalışmalar Başladı

Belediyeler 27.05.2021 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2037+ kez okundu.
 

Engelsiz Plajda Çalışmalar Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kışın fırtınadan zarar gören Konyaaltı Sahili’ndeki Engelsiz Plaj’da sezon hazırlıklarına başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kışın fırtınadan zarar gören Konyaaltı Sahili’ndeki Engelsiz Plaj’da sezon hazırlıklarına başladı. Engelli bireylerin rahat bir şekilde denize girmeleri için plaj donatılarının montajı yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’ndeki yaza hazırlık çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Konyaaltı Sahili’nde bulunan Engelsiz Plaj’da çalışmalar yapıyor. Ekipler, kışın fırtınadan zarar gören ve kullanılmaz hale gelen Engelli Plajı ve donatılarını yeniliyor. Antalya’da yaşayan ya da şehir dışından tatil için kente gelen engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebilmesi için Engelsiz Plaj iskelesi, denize kazıklar çakılarak yeniden inşa ediliyor. DENİZE RAHAT ULAŞIM Ayrıca plaj alınanda engelli bireylerin otopark alanından denize ulaşımına kadar kullanacağı yol üzerinde de bakım onarım yapılıyor. Duş ve soyunma kabinleri ile gölgelik, şezlong ve yatay asansörler engelli bireyler için standartlara uygun ve kolay yararlanacak hale getiriliyor. Tüm yaş gurubundan engelli bireylerin faydalandığı plajda çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yaz sezonuyla birlikte hizmete açılması planlanıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kışın fırtınadan zarar gören Konyaaltı Sahili’ndeki Engelsiz Plaj’da sezon hazırlıklarına başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kışın fırtınadan zarar gören Konyaaltı Sahili’ndeki Engelsiz Plaj’da sezon hazırlıklarına başladı. Engelli bireylerin rahat bir şekilde denize girmeleri için plaj donatılarının montajı yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili’ndeki yaza hazırlık çalışmaları sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Konyaaltı Sahili’nde bulunan Engelsiz Plaj’da çalışmalar yapıyor. Ekipler, kışın fırtınadan zarar gören ve kullanılmaz hale gelen Engelli Plajı ve donatılarını yeniliyor. Antalya’da yaşayan ya da şehir dışından tatil için kente gelen engelli vatandaşların rahatlıkla denize girebilmesi için Engelsiz Plaj iskelesi, denize kazıklar çakılarak yeniden inşa ediliyor.

DENİZE RAHAT ULAŞIM

Ayrıca plaj alınanda engelli bireylerin otopark alanından denize ulaşımına kadar kullanacağı yol üzerinde de bakım onarım yapılıyor. Duş ve soyunma kabinleri ile gölgelik, şezlong ve yatay asansörler engelli bireyler için standartlara uygun ve kolay yararlanacak hale getiriliyor. Tüm yaş gurubundan engelli bireylerin faydalandığı plajda çalışmaların kısa sürede tamamlanarak yaz sezonuyla birlikte hizmete açılması planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.