Esen, Ben Yaptım, Ben Bilirimle Olmaz

Politika 22.01.2019 - 21:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2578+ kez okundu.
 

Esen, Ben Yaptım, Ben Bilirimle Olmaz

Yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, dernek ve esnaf odalarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, “Odalarımız ve derneklerimiz Türkiye’ye örnek teşkil ediyor” dedi.
Seçim çalışmalarını dernek ve esnaf odalarını ziyaret ederek sürdüren Esen, Türkiye’nin her alanda gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek “ Türkiye’nin daha iyi noktalara gelmesi için belediyelere büyük görev düşüyor” dedi. Antalya Servisçiler Esnaf Odası, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD), Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AESOB)’u CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve CHP önceki dönem milletvekili Umut Oran’la birlikte ziyaret eden Esen, beraber hareket ederek sorunları çözeceklerini ifade etti. “ÖRNEK UYGULAMALARI GÖRMEKTEN MUTLUYUZ” Antalya’da servisçilik anlamında düzenledikleri yeni uygulamaları aktaran Antalya Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Semih Esen, “ Antalya Servisçiler Odası, yalnızca Antalya'ya değil tüm Türkiye'ye örnek olacak uygulamalarını gördük, büyük mutluluk duyduk” diye konuştu. Esen, “ Seçildiğimiz takdirde, Konyaaltı Belediyesi olarak servisçi esnafının sorunlarının çözümü için üstümüze düşen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu. “HER ZAMAN İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ” Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRİAD)’dı ziyaret eden Esen, belediye başkanlığı döneminde her zaman iletişim kanallarının açık olacağını vurguladı. İş dünyasının talep ve sorunlarını gidermeye yönelik çalışmaları olacağını ifade eden Esen, “Yerel anlamda gelişimi sağlamamız lazım. Bunu yaparken de iletişim kanallarını her zaman açık tutacağız. Bizim anlayışımızda ‘ben bilirim, ben yaptım’ asla olmayacak” dedi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ni (AESOB) ziyaret eden Esen, “Bu bir siyasal çalışma değil. Amacımız esnaf odalarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve esnaflarımızın üzerindeki yükü hafifletmektir” dedi.  “GENÇLERİMİZİ HER ALANDA AKTİF GÖRMEK İSTİYORUZ” Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD)’ı ziyaret edip dernek üyeleriyle sohbet eden Esen, “Gençler geleceğimiz ve umudumuz. Sizleri her alanda aktif bir şekilde görmek istiyoruz. Dileğimiz, bayrağı teslim edeceğimiz gençlerimizle birlikte çalışmak” şeklinde konuştu. Esen, ziyaretler sırasında kendilerine eşlik eden CHP Antalya İl başkanı Ahmet Kumbul ve CHP önceki dönem milletvekili Umut Oran’a da teşekkür etti.
Yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken, dernek ve esnaf odalarını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, “Odalarımız ve derneklerimiz Türkiye’ye örnek teşkil ediyor” dedi.

Seçim çalışmalarını dernek ve esnaf odalarını ziyaret ederek sürdüren Esen, Türkiye’nin her alanda gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek “ Türkiye’nin daha iyi noktalara gelmesi için belediyelere büyük görev düşüyor” dedi. Antalya Servisçiler Esnaf Odası, Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD), Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (AESOB)’u CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ve CHP önceki dönem milletvekili Umut Oran’la birlikte ziyaret eden Esen, beraber hareket ederek sorunları çözeceklerini ifade etti.

“ÖRNEK UYGULAMALARI GÖRMEKTEN MUTLUYUZ”

Antalya’da servisçilik anlamında düzenledikleri yeni uygulamaları aktaran Antalya Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Semih Esen, “ Antalya Servisçiler Odası, yalnızca Antalya'ya değil tüm Türkiye'ye örnek olacak uygulamalarını gördük, büyük mutluluk duyduk” diye konuştu. Esen, “ Seçildiğimiz takdirde, Konyaaltı Belediyesi olarak servisçi esnafının sorunlarının çözümü için üstümüze düşen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRİAD)’dı ziyaret eden Esen, belediye başkanlığı döneminde her zaman iletişim kanallarının açık olacağını vurguladı. İş dünyasının talep ve sorunlarını gidermeye yönelik çalışmaları olacağını ifade eden Esen, “Yerel anlamda gelişimi sağlamamız lazım. Bunu yaparken de iletişim kanallarını her zaman açık tutacağız. Bizim anlayışımızda ‘ben bilirim, ben yaptım’ asla olmayacak” dedi. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ni (AESOB) ziyaret eden Esen, “Bu bir siyasal çalışma değil. Amacımız esnaf odalarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve esnaflarımızın üzerindeki yükü hafifletmektir” dedi. 

“GENÇLERİMİZİ HER ALANDA AKTİF GÖRMEK İSTİYORUZ”

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD)’ı ziyaret edip dernek üyeleriyle sohbet eden Esen, “Gençler geleceğimiz ve umudumuz. Sizleri her alanda aktif bir şekilde görmek istiyoruz. Dileğimiz, bayrağı teslim edeceğimiz gençlerimizle birlikte çalışmak” şeklinde konuştu. Esen, ziyaretler sırasında kendilerine eşlik eden CHP Antalya İl başkanı Ahmet Kumbul ve CHP önceki dönem milletvekili Umut Oran’a da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.