Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliler Çarşı ve Mahalle Bekçilerimize Yakalandı

Asayiş 19.08.2020 - 21:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2492+ kez okundu.
 

Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliler Çarşı ve Mahalle Bekçilerimize Yakalandı

16 Ağustos günü saat 19.30 ile 22.00 saatleri arasında (E.K.) isimli şahsın Güzeloba Mahallesinde bulunan ikametinden yaklaşık (400.000) TL. değerinde para ve ziynet eşyalarının çalınması olayının aydınlatılmasına yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışmalar başlatılmıştır. Çalışmalar devam ederken 17 Ağustos günü saat 01.00 sıralarında Yeşildere Mahallesinde bir sokak içerisinde görevli Bekçi Devriye Ekiplerimiz durumundan şüphe ettikleri bir aracı durdurdukları esnada, araç içinde bulunan (3) şahsın yanlarında bulunan çantada çok sayıda altın görülmesi  üzerine olay yerine intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce Şüpheliler (Y.C.Y.), (M.A.Y.) ve (M.F.S.) isimli şahıslar yakalanmış, şahısların evlerinde ve yanlarında bulunan çanta ve üst aramalarında, müşteki (E.K.)’ nın evinden çalındığı anlaşılan para ve ziynet eşyaları ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüphelilerden elde edilen para ve ziynet eşyaları müştekiye teslim edilmiş, haklarında adli işlem yapılmak üzere Antalya Cumhuriyet Başsvcılığına sevk edilen 3 şüpheliden (M.A.Y) ve (M.F.S.) çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, (Y.C.Y.) ise tutuklanmıştır.

16 Ağustos günü saat 19.30 ile 22.00 saatleri arasında (E.K.) isimli şahsın Güzeloba Mahallesinde bulunan ikametinden yaklaşık (400.000) TL. değerinde para ve ziynet eşyalarının çalınması olayının aydınlatılmasına yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışmalar başlatılmıştır.

Çalışmalar devam ederken 17 Ağustos günü saat 01.00 sıralarında Yeşildere Mahallesinde bir sokak içerisinde görevli Bekçi Devriye Ekiplerimiz durumundan şüphe ettikleri bir aracı durdurdukları esnada, araç içinde bulunan (3) şahsın yanlarında bulunan çantada çok sayıda altın görülmesi  üzerine olay yerine intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce Şüpheliler (Y.C.Y.), (M.A.Y.) ve (M.F.S.) isimli şahıslar yakalanmış, şahısların evlerinde ve yanlarında bulunan çanta ve üst aramalarında, müşteki (E.K.)’ nın evinden çalındığı anlaşılan para ve ziynet eşyaları ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüphelilerden elde edilen para ve ziynet eşyaları müştekiye teslim edilmiş, haklarında adli işlem yapılmak üzere Antalya Cumhuriyet Başsvcılığına sevk edilen 3 şüpheliden (M.A.Y) ve (M.F.S.) çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararı ile serbest bırakılmış, (Y.C.Y.) ise tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.