Expo Gölüne 1 Milyon Yavru Balık Salındı

Asayiş 17.05.2019 - 21:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2949+ kez okundu.
 

Expo Gölüne 1 Milyon Yavru Balık Salındı

2016 yılında “Çiçek ve Çocuk” teması 6 ay boyunca devam eden ve Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliğine sahip EXPO 2018 yılı Haziran ayında Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sevk ve idaresine verildi. Bu tarihten itibaren İl tarım ve Orman Müdürü Mustafa ÖZEN sevk ve idaresinde eksikleri hızla giderilip, canlılığını kazanması için çalışmalar yürütülen EXPO Antalya yapılan birbirinden renkli aktiviteler ile Antalyalılar ile buluşmaya devam ediyor. EXPO’nun sadece konser vb aktiviteler ile değil Yeşeren Çocuklar,  Mavide Buluşalım gibi farklı toplum kesimlerini hedef alan projelerle  ile de canlılığının korunması amaçlanıyor. EXPO’nun var olan doğal güzelliklerini geliştirmeyi ve çeşitlendirmeyi amaçlayan proje ile EXPO gölüne bir milyon yavru balık bırakıldı. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcısı Serbülent Ünal ile birlikte Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsünde tam kontrollü yöntemle üretimi yapılan yaklaşık 1 milyon (Cyprinus Carpio)  balığı yavrusunu EXPO gölüne bıraktı. Antalya İl tarım ve Orman Müdürü Mustafa  Özen “EXPO Müdürlüğümüz uhdesine geçeli Antalya halkına ve Türkiye’ye katma değer oluşturması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda farklı projeler ile EXPO’yu Antalyalılar ve Antalya’yı ziyaret eden herkes ile buluşturmaya devam edeceğiz. EXPO’nun İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Yeşeren Çocuklar, Mavide Buluşalım, Lider Çocuk Tarım Kampı gibi birçok proje içinde çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Özen EXPO’nun bu minvalde sadece eğlence amaçlı etkinliklerin değil geleceğimiz olan çocuklarımızın tarımı ve doğayı sevmeleri için yürütülen birçok projede önemli görevler üstleniyor” dedi.

2016 yılında “Çiçek ve Çocuk” teması 6 ay boyunca devam eden ve Türkiye’nin ilk EXPO’su olma özelliğine sahip EXPO 2018 yılı Haziran ayında Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sevk ve idaresine verildi. Bu tarihten itibaren İl tarım ve Orman Müdürü Mustafa ÖZEN sevk ve idaresinde eksikleri hızla giderilip, canlılığını kazanması için çalışmalar yürütülen EXPO Antalya yapılan birbirinden renkli aktiviteler ile Antalyalılar ile buluşmaya devam ediyor. EXPO’nun sadece konser vb aktiviteler ile değil Yeşeren Çocuklar,  Mavide Buluşalım gibi farklı toplum kesimlerini hedef alan projelerle  ile de canlılığının korunması amaçlanıyor.

EXPO’nun var olan doğal güzelliklerini geliştirmeyi ve çeşitlendirmeyi amaçlayan proje ile EXPO gölüne bir milyon yavru balık bırakıldı.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcısı Serbülent Ünal ile birlikte Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsünde tam kontrollü yöntemle üretimi yapılan yaklaşık 1 milyon (Cyprinus Carpio)  balığı yavrusunu EXPO gölüne bıraktı. Antalya İl tarım ve Orman Müdürü Mustafa  Özen “EXPO Müdürlüğümüz uhdesine geçeli Antalya halkına ve Türkiye’ye katma değer oluşturması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda farklı projeler ile EXPO’yu Antalyalılar ve Antalya’yı ziyaret eden herkes ile buluşturmaya devam edeceğiz. EXPO’nun İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Yeşeren Çocuklar, Mavide Buluşalım, Lider Çocuk Tarım Kampı gibi birçok proje içinde çok önemli bir yer olduğunu vurgulayan Özen EXPO’nun bu minvalde sadece eğlence amaçlı etkinliklerin değil geleceğimiz olan çocuklarımızın tarımı ve doğayı sevmeleri için yürütülen birçok projede önemli görevler üstleniyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.