Falezlerin Üzerinde Seramik Ve Heykel Çalışıyorlar

Belediyeler 27.07.2019 - 23:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2791+ kez okundu.
 

Falezlerin Üzerinde Seramik Ve Heykel Çalışıyorlar

Muratpaşa Belediyesi’nin 7 – 14 yaş arası çocuklarını sanatla dolu bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak için düzenlediği yaz okulunda seramik ve heykel kursları Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan merkezde devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi’nde eski Lara Caddesi’nde falez kıyı bandına açılan 1540 Sokak’ta bulunan eski park alanında açtığı kurs merkezinde bu yaz çocuk sesleri yükseliyor. Kış döneminde yetişkinlere yönelik ebru, mozaik, resim, heykel kurslarının acıktığı merkezde bu yaz döneminde çocuklar için resim, heykel ve seramik kursu açıldı. Kursun eğitmenlerinden Elif Kaplan, hafta içi gerçekleşen kurslarda çocuklar çamurla birbirinden renkli objeler yaparak el ve kol kaslarının gelişimini sağlarken hayal dünyalarını da geliştirdiklerini anlattı. Kaplan, “Güzel şeyler yapıp çocuklarla iyi vakit geçiyoruz” dedi.  8 yaşındaki Gülse Varol ise kursta çamurdan evinin salonunu yapmaya çalıştığını anlattı. Şekil verdikleri çamuru kurutup fırında pişirdikten sonra boyayacaklarını anlatan Gülse, Muratpaşa Belediyesi’nin açtığı kursa gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.
Muratpaşa Belediyesi’nin 7 – 14 yaş arası çocuklarını sanatla dolu bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak için düzenlediği yaz okulunda seramik ve heykel kursları Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan merkezde devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi, Şirinyalı Mahallesi’nde eski Lara Caddesi’nde falez kıyı bandına açılan 1540 Sokak’ta bulunan eski park alanında açtığı kurs merkezinde bu yaz çocuk sesleri yükseliyor. Kış döneminde yetişkinlere yönelik ebru, mozaik, resim, heykel kurslarının acıktığı merkezde bu yaz döneminde çocuklar için resim, heykel ve seramik kursu açıldı.

Kursun eğitmenlerinden Elif Kaplan, hafta içi gerçekleşen kurslarda çocuklar çamurla birbirinden renkli objeler yaparak el ve kol kaslarının gelişimini sağlarken hayal dünyalarını da geliştirdiklerini anlattı. Kaplan, “Güzel şeyler yapıp çocuklarla iyi vakit geçiyoruz” dedi.  8 yaşındaki Gülse Varol ise kursta çamurdan evinin salonunu yapmaya çalıştığını anlattı. Şekil verdikleri çamuru kurutup fırında pişirdikten sonra boyayacaklarını anlatan Gülse, Muratpaşa Belediyesi’nin açtığı kursa gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.