Fatih Işık: Tarihe Geçeceğiz

Spor 17.05.2019 - 20:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1926+ kez okundu.
 

Fatih Işık: Tarihe Geçeceğiz

CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, Erkekler Hentbol Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Son hafta öncesi Avrupa Kupaları’na katılma hakkını garantileyen CIP Travel Antalyaspor, bu mücadeleden de galip ayrılarak ligi ikinci sırada tamamlamak istiyor. AVRUPA GARANTİ CIP Travel Antalyaspor Başantrenörü Fatih Işık, son haftaya girerken ligde ikinci sırada bulunduklarını hatırlatarak, “Son maçımız öncesinde Avrupa Kupaları’na gitmeyi garantilemiş durumdayız. Bu maçı da kazanarak ligi ikinci sırada bitirmek istiyoruz. Hentbol branşında, Antalyaspor kulübünün tarihindeki en büyük başarıya imza atmak istiyoruz. Hafta boyunca zihinsel, taktiksel ve kondisyonel anlamda çok iyi çalıştık. Son maçımızı da kazanarak sezona veda etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Bursa Nilüfer Belediyespor-CIP Travel Antalyaspor karşılaşması, 19 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Bursa Üçevler Spor Salonu’nda oynanacak.

CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, Erkekler Hentbol Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Bursa Nilüfer Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Son hafta öncesi Avrupa Kupaları’na katılma hakkını garantileyen CIP Travel Antalyaspor, bu mücadeleden de galip ayrılarak ligi ikinci sırada tamamlamak istiyor.

AVRUPA GARANTİ

CIP Travel Antalyaspor Başantrenörü Fatih Işık, son haftaya girerken ligde ikinci sırada bulunduklarını hatırlatarak, “Son maçımız öncesinde Avrupa Kupaları’na gitmeyi garantilemiş durumdayız. Bu maçı da kazanarak ligi ikinci sırada bitirmek istiyoruz. Hentbol branşında, Antalyaspor kulübünün tarihindeki en büyük başarıya imza atmak istiyoruz. Hafta boyunca zihinsel, taktiksel ve kondisyonel anlamda çok iyi çalıştık. Son maçımızı da kazanarak sezona veda etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Bursa Nilüfer Belediyespor-CIP Travel Antalyaspor karşılaşması, 19 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Bursa Üçevler Spor Salonu’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.