Ferhat Göçer’den Muhteşem Konser

Kültür-Sanat 12.05.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1929+ kez okundu.
 

Ferhat Göçer’den Muhteşem Konser

Sahnede doğum günü sürprizi
Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Karaalioğlu Parkı’nı hınca hınç dolduran on binlerce Antalyalı, Göçer’in romantik şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak, dev bir koro halinde eşlik ederken, haraketli parçalarda unutulmaz bir görsel şov yaşandı. Ünlü sanatçıya sahnede doğum sürprizi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içindeki Ramazan etkinlikleri, ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturuyor. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, etkinlikler kapsamında unutulmaz bir konser verdi. On binlerce Antalyalının akın ettiği Karaalioğlu Parkı tarihi günlerinden birini yaşadı. İğne atsan yere düşmez dedirten görüntülerin yaşandığı Karaalioğlu Parkı’nda vatandaşlar adım atacak yer bırakmadı. Dillerden düşmeyen şarkılarını Antalyalılar için söyleyen sevilen sanatçı, Ferhat Göçer muhteşem sahne performansı ile büyük alkış aldı. HEM DUYGULANDIRDI HEM COŞTURDU Birbirinden güzel romantik aşk şarkılarını gitarını eline alarak söyleyen sanatçıya vatandaşlar cep telefonlarının ışıklarını yakarak, hep bir ağızdan eşlik etti. Göçer, yaklaşan 19 Mayıs dolayısıyla söylediği Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile izleyenleri coşturdu. Antalyalılar sanatçının söylediği hareketli parçalara elleriyle tempo tutarak eşlik etti. Unutulmaz bir görsel şovun yaşandığı konseri ünlü sanatçı sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı. DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI Antalyalılara unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşatan sanatçıya doğum günü dolayısıyla bir de sürpriz yapıldı. Konser verdiği sırada sahneye gönderilen doğum günü pastasını gören Göçer duygulanırken “Bugün Antalya’da olmaktan son derece mutluyum, ancak bu güzel sürpriz ile Antalyalılar beni bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Antalyalılar ile birlikte olmayı gerçekten çok özlemişim. Sizlerin bu güzel enerjisi bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Ramazan ayının bu güzel ikliminde beni siz sevenlerimle buluşturan değerli başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi. Konser sonunda Ferhat Göçer’e Atatürk’ün Antalya’yı ziyareti tablosu hediye edildi.
Sahnede doğum günü sürprizi

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir konser verdi. Karaalioğlu Parkı’nı hınca hınç dolduran on binlerce Antalyalı, Göçer’in romantik şarkılarına cep telefonlarının ışıklarını yakarak, dev bir koro halinde eşlik ederken, haraketli parçalarda unutulmaz bir görsel şov yaşandı. Ünlü sanatçıya sahnede doğum sürprizi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içindeki Ramazan etkinlikleri, ünlü sanatçıları Antalyalılarla buluşturuyor. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, etkinlikler kapsamında unutulmaz bir konser verdi. On binlerce Antalyalının akın ettiği Karaalioğlu Parkı tarihi günlerinden birini yaşadı. İğne atsan yere düşmez dedirten görüntülerin yaşandığı Karaalioğlu Parkı’nda vatandaşlar adım atacak yer bırakmadı. Dillerden düşmeyen şarkılarını Antalyalılar için söyleyen sevilen sanatçı, Ferhat Göçer muhteşem sahne performansı ile büyük alkış aldı.

HEM DUYGULANDIRDI HEM COŞTURDU

Birbirinden güzel romantik aşk şarkılarını gitarını eline alarak söyleyen sanatçıya vatandaşlar cep telefonlarının ışıklarını yakarak, hep bir ağızdan eşlik etti. Göçer, yaklaşan 19 Mayıs dolayısıyla söylediği Gençlik Marşı ve İzmir Marşı ile izleyenleri coşturdu. Antalyalılar sanatçının söylediği hareketli parçalara elleriyle tempo tutarak eşlik etti. Unutulmaz bir görsel şovun yaşandığı konseri ünlü sanatçı sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı.

DOĞUM GÜNÜNÜ SAHNEDE KUTLADI

Antalyalılara unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşatan sanatçıya doğum günü dolayısıyla bir de sürpriz yapıldı. Konser verdiği sırada sahneye gönderilen doğum günü pastasını gören Göçer duygulanırken “Bugün Antalya’da olmaktan son derece mutluyum, ancak bu güzel sürpriz ile Antalyalılar beni bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Antalyalılar ile birlikte olmayı gerçekten çok özlemişim. Sizlerin bu güzel enerjisi bana en büyük doğum günü hediyesi oldu. Ramazan ayının bu güzel ikliminde beni siz sevenlerimle buluşturan değerli başkanımız Sayın Muhittin Böcek’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Konser sonunda Ferhat Göçer’e Atatürk’ün Antalya’yı ziyareti tablosu hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.