Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram Mesajı

Politika 18.05.2020 - 21:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2037+ kez okundu.
 

Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram Mesajı

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bahşi mesajında, “Tarihini bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesile aktarmayı başaran milletler tarihin sonuna kadar var olmayı başaracak olan milletlerdir. İşte 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin bu yeniden doğuşunun başlangıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir. Mustafa Kemal Paşa’nın Türklüğün kurtuluşu ve vatanın selameti için başlattığı hareket, milletimizin sönmek üzere olan umutlarını canlandırmış ve herkesin bir ülkü etrafında toplanıp kenetlenmesine varan sürece hız kazandırmıştır. İnanıyorum ki, fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde, bizim gençliğimizin ülkeleri için başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bugün Türk gençliğine çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, Türkiye’nin bugünkü manzarasını ibretle ve endişeyle takip ettikleri açık ve nettir. Türk gençliğinin, dünün hatıralarına mutlaka sahip çıkacağına, art niyetlilere ve çanak tutanlara fırsat vermeyeceklerine yürekten inanıyorum. Temennim, her bir gencimizin huzurlu, mutlu ve gelecek kaygısı taşımadan yaşayacağı günlere yakın bir zamanda ulaşmalarıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlara rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.
İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101.yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bahşi mesajında, “Tarihini bilen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesile aktarmayı başaran milletler tarihin sonuna kadar var olmayı başaracak olan milletlerdir.

İşte 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin bu yeniden doğuşunun başlangıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir.

Mustafa Kemal Paşa’nın Türklüğün kurtuluşu ve vatanın selameti için başlattığı hareket, milletimizin sönmek üzere olan umutlarını canlandırmış ve herkesin bir ülkü etrafında toplanıp kenetlenmesine varan sürece hız kazandırmıştır.

İnanıyorum ki, fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde, bizim gençliğimizin ülkeleri için başaramayacağı hiçbir şey yoktur.

Bugün Türk gençliğine çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.
Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, Türkiye’nin bugünkü manzarasını ibretle ve endişeyle takip ettikleri açık ve nettir.
Türk gençliğinin, dünün hatıralarına mutlaka sahip çıkacağına, art niyetlilere ve çanak tutanlara fırsat vermeyeceklerine yürekten inanıyorum.
Temennim, her bir gencimizin huzurlu, mutlu ve gelecek kaygısı taşımadan yaşayacağı günlere yakın bir zamanda ulaşmalarıdır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün yıldönümünde, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, Samsun’dan başlattıkları kurtuluş mücadelesiyle, bizlere kutsal bir vatan emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli kahramanlara rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.