Feridun Bahşi İtalya’da

Politika 07.10.2021 - 20:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2552+ kez okundu.
 

Feridun Bahşi İtalya’da

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için İtalya’ya gitti.
İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için İtalya’ya gitti. TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İyi Partiyi temsilen G-20 Parlamento Başkanları zirvesi için TBMM Başkanı Mustafa Şentop Başkanlığındaki heyet ile İtalya’ya gitti. Roma Büyükelçisi Ömer Gücük tarafından heyet onuruna verilen akşam yemeğine katılan Bahşi, İtalya’da olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahşi, "G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Chp Adana Milletvekilli Burhanettin Bulut, Mhp Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti İstanbul Milletvekilli Akif Çağatay Kılıç ve Ak Parti İstanbul Milletvekilli Ravza Kavakçı Kan ile birlikte İtalya’nın Başkenti Roma’dayız " ifadelerini kullandı.
İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için İtalya’ya gitti.

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için İtalya’ya gitti.

TBMM Anayasa Komisyonu üyesi ve Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İyi Partiyi temsilen G-20 Parlamento Başkanları zirvesi için TBMM Başkanı Mustafa Şentop Başkanlığındaki heyet ile İtalya’ya gitti.

Roma Büyükelçisi Ömer Gücük tarafından heyet onuruna verilen akşam yemeğine katılan Bahşi, İtalya’da olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahşi, "G-20 Parlamento Başkanları Zirvesi için TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Chp Adana Milletvekilli Burhanettin Bulut, Mhp Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Ak Parti İstanbul Milletvekilli Akif Çağatay Kılıç ve Ak Parti İstanbul Milletvekilli Ravza Kavakçı Kan ile birlikte İtalya’nın Başkenti Roma’dayız " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.