Fiberli Antalyaspor’dan Büyük Başarı

Spor 01.07.2019 - 22:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2512+ kez okundu.
 

Fiberli Antalyaspor’dan Büyük Başarı

Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı, 27-30 Haziran tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen 2019 Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. İlk gün genç kategoride Emir Kaya, zamana karşı yarışında Türkiye 2’ncisi olarak Fiberli Antalyaspor’un gururu oldu. KORKMAZ MİLLİ TAKIMDA 29 Haziran’da düzenlenen 2019 Türkiye Şampiyonası Yol Bisikleti yarışında ise Fiberli Antalyaspor’dan Bülent Miraç Korkmaz yarışı 1’inci bitirerek 2019 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonu oldu ve Sırbistan’da Milli Takımımız adına yarışmaya hak kazandı. Son gün de Fiberli Antalyaspor Master Takımı Türkiye 2’incisi olarak kupa ve madalyaları topladı. Fiberli Antalyaspor adına katıldıkları ilk yarışlarında, üstün bir başarı gösteren genç sporcular gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Fiberli Antalyaspor Bisiklet Takımı, 27-30 Haziran tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen 2019 Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde etti. İlk gün genç kategoride Emir Kaya, zamana karşı yarışında Türkiye 2’ncisi olarak Fiberli Antalyaspor’un gururu oldu.

KORKMAZ MİLLİ TAKIMDA

29 Haziran’da düzenlenen 2019 Türkiye Şampiyonası Yol Bisikleti yarışında ise Fiberli Antalyaspor’dan Bülent Miraç Korkmaz yarışı 1’inci bitirerek 2019 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonu oldu ve Sırbistan’da Milli Takımımız adına yarışmaya hak kazandı. Son gün de Fiberli Antalyaspor Master Takımı Türkiye 2’incisi olarak kupa ve madalyaları topladı. Fiberli Antalyaspor adına katıldıkları ilk yarışlarında, üstün bir başarı gösteren genç sporcular gelecek için olumlu sinyaller verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.