Filenin Sultanları’ndan Muhteşem Başarı

Spor 13.06.2021 - 19:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2543+ kez okundu.
 

Filenin Sultanları’ndan Muhteşem Başarı

Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Müsabakaları’nda Manavgat Gençlikspor’u 3-0 yendi. Antalya Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, filenin sultanlarını
Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Müsabakaları’nda Manavgat Gençlikspor’u 3-0 yendi. Antalya Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, filenin sultanlarını başarılarından dolayı tebrik etti.  Kepez Belediyespor Kulübü’nün, genç ve dinamik kadın voleybol takımı başarılar üstüne başarılar eklemeye devam ediyor. Pandemi sürecinde sıkı çalışmalarına devam ederek, kondisyon düşürmeyen voleybol takımı bu başarısını müsabakalara da yansıtıyor. Antalya Zirvespor’u 3-1, Şimşekspor’u 3-0 yenerek adeta güç gösterisi sergileyen Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Manavgat Gençlikspor’u da 3-0 yendi. Bu başarısı ile finallerde Antalya’yı temsil etme hakkı kazanan Kepez’in sultanlarının son maçını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tribünden izledi. Başkan Tütüncü’ye bu heyecanlı karşılaşmada Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal eşlik etti. Tütüncü, karşılaşmayı izledi Maç sonrasında başarılarından ötürü takım üyelerini kutlayan  Başkan Tütüncü, “Pandeminin izlerinin yavaş yavaş silindiğini görmek mutluluk verici. Kepezspor, amatör sporları destekleyen yanıyla yönüyle tekrar sahalara dönmenin mutluluğunu yaşıyor.  Voleybolcu kızlarımızın önemli maçında onların yanında olmak büyük bir mutluluk.  Kepez voleybol geçtiğimiz yıllarda önemli başarılara imza atmıştı. Kepez, voleybolun Antalya’daki marka üstlerinden birisiydi. Bu sezonda da bu vasfımızı ileriye doğru taşımayı düşünüyoruz. Amacımız gayretimiz, hedefimiz bu olacak. Kepezspor gençleri spora yönlendirmek ve spor alt yapısını güçlendirmek için bir mücadele veriyor. Gençlerimizi hem spora yönlendiriyoruz, hem de amatör sporlara yeni enerji, profesyonel sporlara yeni güç, yeni insan kaynağı meydana getirmek bizim için önemli. Bütün bunları yaparken onların iyi insan olmasını hedefliyoruz. Sporun ikliminde iyi insan olmalarına yönelik çalışmaları sürdürüyoruz. Biz sporu spor olsun diye, değil, sosyal amaca yönelik olarak yapıyoruz. Pandemi nedeniyle çok sevdiğimiz spor faaliyetlerine ara verilmesi bizi çok üzüyordu. Sağlıklı günlerde çok güzel başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  hedeflerinin voleybola 500 lisanslı kadın sporcu kazandırmak olduğunu da söyledi.  
Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Müsabakaları’nda Manavgat Gençlikspor’u 3-0 yendi. Antalya Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, filenin sultanlarını

Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Bölgesel Lig Müsabakaları’nda Manavgat Gençlikspor’u 3-0 yendi. Antalya Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı izleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, filenin sultanlarını başarılarından dolayı tebrik etti. 

Kepez Belediyespor Kulübü’nün, genç ve dinamik kadın voleybol takımı başarılar üstüne başarılar eklemeye devam ediyor. Pandemi sürecinde sıkı çalışmalarına devam ederek, kondisyon düşürmeyen voleybol takımı bu başarısını müsabakalara da yansıtıyor. Antalya Zirvespor’u 3-1, Şimşekspor’u 3-0 yenerek adeta güç gösterisi sergileyen Kepez Belediyespor Voleybol A Takımı, Manavgat Gençlikspor’u da 3-0 yendi. Bu başarısı ile finallerde Antalya’yı temsil etme hakkı kazanan Kepez’in sultanlarının son maçını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de tribünden izledi. Başkan Tütüncü’ye bu heyecanlı karşılaşmada Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal eşlik etti.

Tütüncü, karşılaşmayı izledi

Maç sonrasında başarılarından ötürü takım üyelerini kutlayan  Başkan Tütüncü, “Pandeminin izlerinin yavaş yavaş silindiğini görmek mutluluk verici. Kepezspor, amatör sporları destekleyen yanıyla yönüyle tekrar sahalara dönmenin mutluluğunu yaşıyor.  Voleybolcu kızlarımızın önemli maçında onların yanında olmak büyük bir mutluluk.  Kepez voleybol geçtiğimiz yıllarda önemli başarılara imza atmıştı. Kepez, voleybolun Antalya’daki marka üstlerinden birisiydi. Bu sezonda da bu vasfımızı ileriye doğru taşımayı düşünüyoruz. Amacımız gayretimiz, hedefimiz bu olacak. Kepezspor gençleri spora yönlendirmek ve spor alt yapısını güçlendirmek için bir mücadele veriyor. Gençlerimizi hem spora yönlendiriyoruz, hem de amatör sporlara yeni enerji, profesyonel sporlara yeni güç, yeni insan kaynağı meydana getirmek bizim için önemli. Bütün bunları yaparken onların iyi insan olmasını hedefliyoruz. Sporun ikliminde iyi insan olmalarına yönelik çalışmaları sürdürüyoruz. Biz sporu spor olsun diye, değil, sosyal amaca yönelik olarak yapıyoruz. Pandemi nedeniyle çok sevdiğimiz spor faaliyetlerine ara verilmesi bizi çok üzüyordu. Sağlıklı günlerde çok güzel başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  hedeflerinin voleybola 500 lisanslı kadın sporcu kazandırmak olduğunu da söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.