Finike Geyikçi’nin Zaferini Kutladı

Politika 02.04.2019 - 21:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1979+ kez okundu.
 

Finike Geyikçi’nin Zaferini Kutladı

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Finike Belediye Başkanlığı’nı yüzde 49.12 oy oranı ile kazanan Millet İttifakı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, zaferini tüm Finike halkıyla ve büyük bir coşkuyla kutladı. FİNİKE İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazın ardından kontrol edilen ‘itiraz edilen oy pusulaları’ sonrası 3 oy daha elde edildikten sonra 80 oy farkla seçimin galip tarafı olarak çıkan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mustafa Geyikçi, ıslakimzalı tutanağı dün teslim aldı. ZAFER KONVOYU Zafer konvoyu ile başlayan kutlamalar ise kapalı spor salonu önünde kurulan büyük sahnede devam etti. Kutlamalarda coşkulu kalabalığa hitap eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, "Yoğun bir seçim kampanyasını hep birlikte el ele, omuz omuza gece gündüz demeden yürüttük. Emeği geçen, destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Var olun, sağolun. Ancak bildiğiniz üzere tüm ülkede yasa gereği sonuçlara itiraz etme süreci devam ediyor. Bu nedenle yasal sürece saygımız gereği Zeytin dalı harekatında bir şehidimiz olduğu için zaferimizi erken kutlamak istemedik. Sizleri merakta bıraktığımızı ve üzdüğümüzü biliyorum. Elimizde olmayan bu nedenlerden dolayı, tek tek hepinizin affına sığınıyorum. Değerli hemşehrilerim, seçim bize göre sonuçlanmıştır. Finike İlçe Seçim Kurulu son kararını vermiştir. Seçimi 80 oyla kazandığımız bu akşam itibarıyla resmen kabul edilmiştir. Bu aşamada bizlere destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendiye ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na , Antalya İl başkanlarımıza milletvekillerimize, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, gece gündüz yılmadan koşturan ve yorulmadan çalışan kadınlarımıza, gençlerimize, bize oy veren vermeyen tüm Finikeli hemşehrilerime ayırt etmeksizin ben eekibim adına samimi en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi. Seçim süresince tüm Finikelilerden ayrım gözetmeden destek ve oy istediklerini ifade eden Geyikçi, “Seçimin gerçek kazananı tüm hemşehrilerimizdir. Finike’dir. Söz verdiğimiz gibi tüm Finike’nin başkanı olacağım. Değerli ekibimle, yol arkadaşlarımla sizlere hizmet edeceğim. Artık sizleri konuşmalarla daha fazla yormak istemiyorum. Zaferimiz hepimize, Finike’mize hayırlı olsun der, hepinize en içten duygularımla selam sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah bizi utandırmasın” diye konuştu.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Finike Belediye Başkanlığı’nı yüzde 49.12 oy oranı ile kazanan Millet İttifakı adayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, zaferini tüm Finike halkıyla ve büyük bir coşkuyla kutladı.

FİNİKE İlçe Seçim Kurulu’na yapılan itirazın ardından kontrol edilen ‘itiraz edilen oy pusulaları’ sonrası 3 oy daha elde edildikten sonra 80 oy farkla seçimin galip tarafı olarak çıkan Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mustafa Geyikçi, ıslakimzalı tutanağı dün teslim aldı.

ZAFER KONVOYU

Zafer konvoyu ile başlayan kutlamalar ise kapalı spor salonu önünde kurulan büyük sahnede devam etti. Kutlamalarda coşkulu kalabalığa hitap eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, "Yoğun bir seçim kampanyasını hep birlikte el ele, omuz omuza gece gündüz demeden yürüttük. Emeği geçen, destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Var olun, sağolun. Ancak bildiğiniz üzere tüm ülkede yasa gereği sonuçlara itiraz etme süreci devam ediyor. Bu nedenle yasal sürece saygımız gereği Zeytin dalı harekatında bir şehidimiz olduğu için zaferimizi erken kutlamak istemedik. Sizleri merakta bıraktığımızı ve üzdüğümüzü biliyorum. Elimizde olmayan bu nedenlerden dolayı, tek tek hepinizin affına sığınıyorum. Değerli hemşehrilerim, seçim bize göre sonuçlanmıştır. Finike İlçe Seçim Kurulu son kararını vermiştir. Seçimi 80 oyla kazandığımız bu akşam itibarıyla resmen kabul edilmiştir. Bu aşamada bizlere destek olan başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hanımefendiye ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na , Antalya İl başkanlarımıza milletvekillerimize, ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, gece gündüz yılmadan koşturan ve yorulmadan çalışan kadınlarımıza, gençlerimize, bize oy veren vermeyen tüm Finikeli hemşehrilerime ayırt etmeksizin ben eekibim adına samimi en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi. Seçim süresince tüm Finikelilerden ayrım gözetmeden destek ve oy istediklerini ifade eden Geyikçi, “Seçimin gerçek kazananı tüm hemşehrilerimizdir. Finike’dir. Söz verdiğimiz gibi tüm Finike’nin başkanı olacağım. Değerli ekibimle, yol arkadaşlarımla sizlere hizmet edeceğim. Artık sizleri konuşmalarla daha fazla yormak istemiyorum. Zaferimiz hepimize, Finike’mize hayırlı olsun der, hepinize en içten duygularımla selam sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah bizi utandırmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.