Finike Hükümet Konağı Hizmete Girdi

Politika 10.07.2019 - 21:01, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2575+ kez okundu.
 

Finike Hükümet Konağı Hizmete Girdi

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Hizmete giren Yeni Finike Hükümet Konağında incelemelerde bulundu ve İlçe Kaymakamı Ergün Baysal'ı makamında ziyaret etti.
YENİ HÜKÜMET KONAĞI FİNİKEMİZE ÇOK YAKIŞTI İlçeye kazandırılan onlarca yatırımdan biri olan Finike Yeni Hükümet Konağı da vatandaşların hizmetine girdi. Hükümet konağının projelendirilmesinden,  yapımına tüm aşamalarını yakinen takip eden Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu hükümet konağını inceleyerek İlçe Kaymakamı Ergün Baysal'dan bilgi aldı.  Milletvekili Atay Uslu'nun Hükümet Konağı ziyaretine İlçe Başkanı Osman Aladağ ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyesi de eşlik ettiler.  Antalya Milletvekili Atay Uslu "Yeni Hükümet Konağı Finikemize çok yakıştı. Eski binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle, kolları sıvadık ve kısa sürede bu eseri ortaya çıkardık. Yeni Adliye Sarayı, Yeni Hastane, Yeni Karayolları Misafirhanesi, Merkezi idare bütçesinden kaynağını tedarik ettiğimiz Belediye Binası  son 1 yıl içerisinde hizmete açılan önemli  yatırımlar." FİNİKE ANKARA DESTEĞİNİ HİSSETTİ... Ak Parti Milletvekili Atay Uslu Finike'de son 3 yılda ciddi atak yaptıklarını Türkiye'de örneği yok olan bir destekle Belediye Binasını bile Merkezi bütçe, Ankara desteği ile yaptıklarını anlattı:  "Tarihi jandarma binası yıkılmıştı, yerinde yoktu. Bu binayı rekonstrüksiyon çalışması yaparak orjinal haliyle  inşa ettik ve Finike Belediyesine hizmet binası olarak teslim ettik. Ödeneğinin 80'inden fazlasını merkezi idareden ve Valilikten tedarik ettik, Belediye'ye aktardık. Finike Belediye Binasının inşaatını Finike Kaynaklarıyla değil, Ankara kaynakları ile gerçekleştirdik. Binaya harcanacak para ile Finike Belediyesinin daha çok yol, altyapı, yeşil alan yapmasına vesile olduk. Finike'nin Belediye Binası ihtiyacını da, Hükümet Konağı ihtiyacını da giderdik. Antalyamız için, ilçelerimiz için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Antalya'yı Seviyoruz. Hizmete giren Finike hükümet konağı yatırımına  katkı veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya Milletvekili Arkadaşlarımıza, Valimiz Münir Karaloğlu'na, Mülki İdare Amirlerimize  çok teşekkür ediyorum. " dedi. Hükümet Konağının hizmete girdiği ancak  resmî açılışının ilerleyen tarihlerde Bakanların katılımı ile yapılacağı ifade edildi.  Son 3 yılda, kısa bir süre içerisinde Finike'nin kamu binası ihtiyaçlarının hemen hepsi çok hızlı bir şekilde giderildi. FİNİKE HÜKÜMET KONAĞI 7203m² alan üstüne inşaa edilen  Yeni Finike Hükümet Konağında, kurum odaları, toplantı salonu, konferans salonu, yemekhane dahil 6750  m² kapalı alan bulunuyor.
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Hizmete giren Yeni Finike Hükümet Konağında incelemelerde bulundu ve İlçe Kaymakamı Ergün Baysal'ı makamında ziyaret etti.

YENİ HÜKÜMET KONAĞI FİNİKEMİZE ÇOK YAKIŞTI

İlçeye kazandırılan onlarca yatırımdan biri olan Finike Yeni Hükümet Konağı da vatandaşların hizmetine girdi.

Hükümet konağının projelendirilmesinden,  yapımına tüm aşamalarını yakinen takip eden Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu hükümet konağını inceleyerek İlçe Kaymakamı Ergün Baysal'dan bilgi aldı.  Milletvekili Atay Uslu'nun Hükümet Konağı ziyaretine İlçe Başkanı Osman Aladağ ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyesi de eşlik ettiler. 

Antalya Milletvekili Atay Uslu "Yeni Hükümet Konağı Finikemize çok yakıştı. Eski binanın depreme dayanıksız olması nedeniyle, kolları sıvadık ve kısa sürede bu eseri ortaya çıkardık. Yeni Adliye Sarayı, Yeni Hastane, Yeni Karayolları Misafirhanesi, Merkezi idare bütçesinden kaynağını tedarik ettiğimiz Belediye Binası  son 1 yıl içerisinde hizmete açılan önemli  yatırımlar."

FİNİKE ANKARA DESTEĞİNİ HİSSETTİ...

Ak Parti Milletvekili Atay Uslu Finike'de son 3 yılda ciddi atak yaptıklarını Türkiye'de örneği yok olan bir destekle Belediye Binasını bile Merkezi bütçe, Ankara desteği ile yaptıklarını anlattı:  "Tarihi jandarma binası yıkılmıştı, yerinde yoktu. Bu binayı rekonstrüksiyon çalışması yaparak orjinal haliyle  inşa ettik ve Finike Belediyesine hizmet binası olarak teslim ettik. Ödeneğinin 80'inden fazlasını merkezi idareden ve Valilikten tedarik ettik, Belediye'ye aktardık. Finike Belediye Binasının inşaatını Finike Kaynaklarıyla değil, Ankara kaynakları ile gerçekleştirdik. Binaya harcanacak para ile Finike Belediyesinin daha çok yol, altyapı, yeşil alan yapmasına vesile olduk. Finike'nin Belediye Binası ihtiyacını da, Hükümet Konağı ihtiyacını da giderdik. Antalyamız için, ilçelerimiz için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Antalya'yı Seviyoruz. Hizmete giren Finike hükümet konağı yatırımına  katkı veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya Milletvekili Arkadaşlarımıza, Valimiz Münir Karaloğlu'na, Mülki İdare Amirlerimize  çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Hükümet Konağının hizmete girdiği ancak  resmî açılışının ilerleyen tarihlerde Bakanların katılımı ile yapılacağı ifade edildi.  Son 3 yılda, kısa bir süre içerisinde Finike'nin kamu binası ihtiyaçlarının hemen hepsi çok hızlı bir şekilde giderildi.

FİNİKE HÜKÜMET KONAĞI

7203m² alan üstüne inşaa edilen  Yeni Finike Hükümet Konağında, kurum odaları, toplantı salonu, konferans salonu, yemekhane dahil 6750  m² kapalı alan bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.