Funda Aras Delegelerle Kahvaltıda Buluştu

Politika 04.07.2020 - 21:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2079+ kez okundu.
 

Funda Aras Delegelerle Kahvaltıda Buluştu

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras İyi Parti’li ilçe delegeleri ile birlik beraberlik dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras İyi Parti’li ilçe delegeleri ile birlik beraberlik dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya resmi kayıtlı 200'ze yakın  Muratpaşa İlçe delege ’si ve aileleri katıldı. Kahvaltıda buluşan delegeler ne kadar hizmet alanında sınıfta kalan Varyant Restoran yöneticileri ve elamanları gelen delegeleri mağdur etmeye çalışsalar da organik ve doğal aile ortamında ve delegelerin hizmet desteğiyle  yapılan kahvaltı delegelerin aile sıcaklığıyla keyifli saatler geçirmesini sağladı. Kahvaltıda konuşma yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras; “Değerli İyi Partili ailem, değerli basın mensupları İyi Parti Aile kahvaltımıza hoş geldiniz. Sözlerime başlamadan önce başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzer tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Her şey bir hayalle başlar. Hayallerimizi besleyen ideallerimizdir. Benim hayallerim de, bir gün doğup büyüdüğüm bu şehir’e hizmet edebilmektir. Bunu en güzel siyaset marifeti ile yaparsınız. Ben de bugün bu hayalimi gerçekleştirebilmek için huzurunuzdayım. Partimin bir neferi, bir üyesi olarak sizler ile birlikte olmaktan guru duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım. Çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı saygı ve sevgi dönemini hep birlikte ortak akılla başaracağız. Hiç kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Sizler ile hep beraber daha iyiye güven ile koşacağız. Türkiye’nin birçok şehrinden daha büyük, Antalya’mızın incisi Muratpaşa’ya layık olduğu değerleri katabilmek için önce yerel düşüneceğiz, sonra küresel uygulayacağız. Dünyanın en önemli turizm merkezi olan kentimizin görsel ve tarihi mirasını korumak ve buna uygun destinasyonlara destek verebilmek için yerel yönetimler ile işbirliği içerisinde olacağız. Yerel yönetimlerden hakkınız olan haklarınızın takipçisi olacağız. İyi bir Muratpaşa için varız, İyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz. Genel başkanımı Sayın Meral Akşener’in liderliğinde sizlerin desteği ile inanıyorum ki;  İyi’ler İyi’liklere İmza Atacak " dedi. Kahvaltının sonunda İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras pandemi sürecinde olunmasından dolayı tek tek masalara uğrayarak delegelere maske ve Kolonya dağıttı. Kahvaltının sonunda çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi. Programa katılan bazı delegeler mekan memnuniyetsizliklerini su sözlerle ifade ettiler “Varyant Resturant’ta yaşanan aksaklıkların gidermesi için yetkililerinin telefonlara bile bakmaması Varyant Resturant’ın hizmet anlayışının sıfır olduğunu mekanı  hiçbir şekilde tavsiye  etmeyeceğiz”
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras İyi Parti’li ilçe delegeleri ile birlik beraberlik dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras İyi Parti’li ilçe delegeleri ile birlik beraberlik dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya resmi kayıtlı 200'ze yakın  Muratpaşa İlçe delege ’si ve aileleri katıldı. Kahvaltıda buluşan delegeler ne kadar hizmet alanında sınıfta kalan Varyant Restoran yöneticileri ve elamanları gelen delegeleri mağdur etmeye çalışsalar da organik ve doğal aile ortamında ve delegelerin hizmet desteğiyle  yapılan kahvaltı delegelerin aile sıcaklığıyla keyifli saatler geçirmesini sağladı.

Kahvaltıda konuşma yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras; “Değerli İyi Partili ailem, değerli basın mensupları İyi Parti Aile kahvaltımıza hoş geldiniz.

Sözlerime başlamadan önce başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzer tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

Her şey bir hayalle başlar.

Hayallerimizi besleyen ideallerimizdir.

Benim hayallerim de, bir gün doğup büyüdüğüm bu şehir’e hizmet edebilmektir.

Bunu en güzel siyaset marifeti ile yaparsınız.

Ben de bugün bu hayalimi gerçekleştirebilmek için huzurunuzdayım. Partimin bir neferi, bir üyesi olarak sizler ile birlikte olmaktan guru duyuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çok önemli bir görev olan İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığına adayım.

Çoğulcu, katılımcı pozitif siyaset yaparak, parti içerisinde uzlaşmayı, kucaklaşmayı saygı ve sevgi dönemini hep birlikte ortak akılla başaracağız.

Hiç kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Sizler ile hep beraber daha iyiye güven ile koşacağız.

Türkiye’nin birçok şehrinden daha büyük, Antalya’mızın incisi Muratpaşa’ya layık olduğu değerleri katabilmek için önce yerel düşüneceğiz, sonra küresel uygulayacağız.

Dünyanın en önemli turizm merkezi olan kentimizin görsel ve tarihi mirasını korumak ve buna uygun destinasyonlara destek verebilmek için yerel yönetimler ile işbirliği içerisinde olacağız. Yerel yönetimlerden hakkınız olan haklarınızın takipçisi olacağız.

İyi bir Muratpaşa için varız,

İyi bir Muratpaşa için yola çıkıyoruz.

Genel başkanımı Sayın Meral Akşener’in liderliğinde sizlerin desteği ile inanıyorum ki;

 İyi’ler

İyi’liklere İmza Atacak " dedi.

Kahvaltının sonunda İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkan adayı Funda Aras pandemi sürecinde olunmasından dolayı tek tek masalara uğrayarak delegelere maske ve Kolonya dağıttı. Kahvaltının sonunda çekilen toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.

Programa katılan bazı delegeler mekan memnuniyetsizliklerini su sözlerle ifade ettiler “Varyant Resturant’ta yaşanan aksaklıkların gidermesi için yetkililerinin telefonlara bile bakmaması Varyant Resturant’ın hizmet anlayışının sıfır olduğunu mekanı  hiçbir şekilde tavsiye  etmeyeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.