Futbol Yaz Okulları Açıldı

Spor 26.06.2019 - 20:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2448+ kez okundu.
 

Futbol Yaz Okulları Açıldı

Aksu Belediyesi’ne bağlı Aksu Belediyespor Kulübü futbol yaz okulunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa katılan Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, çocuklara yaz tatilinde hem dinlenmelerini hem de spor yaparak vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini öğütledi. Mehmet Selvi’nin başkanlığındaki Aksu Belediyespor Kulübü cuma günü tüm branşlarda yaz okullarının açılışını yapacak. Futbol yaz okulunun açılışı ise salı günü gerçekleştirildi. Açılışa Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyesi Emin Çağlar katıldı. Futbolcu çocuklara yaz tatilini iyi değerlendirmelerini öğütleyen Bal, sporun önemine değindi. Yaz okulu açılışının ardından Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine hazırlanan sporcuları da ziyaret eden Emin Bal, güreşçilere başarılar diledi. 5 BRANŞTA EĞİTİM Bu yaz 5 branşta yaz okulu açıldığını ifade eden Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Futbol yaz okulunun açılışını bugün yapıyoruz. Güreş, Muay thai, kick boks ve karate branşlarının açılışını ise cuma günü yapacağız. Biz Antalya’da yaz okulu için çocuklardan ücret talep etmeyen tek kulübüz. Amacımız çocukları spora yönlendirmek,  onlarda spor bilinci oluşturmak. Yaz okullarımız okullar açılana kadar devam edecek. Bizlere destek veren Belediye Başkanımız Halil Şahin’e, bugün bizleri yalnız bırakmayan Başkan Vekilimiz Emin Bal, Başkan Yardımcılarımız Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyemiz Emin Çağlar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Aksu Belediyesi’ne bağlı Aksu Belediyespor Kulübü futbol yaz okulunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa katılan Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, çocuklara yaz tatilinde hem dinlenmelerini hem de spor yaparak vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini öğütledi.

Mehmet Selvi’nin başkanlığındaki Aksu Belediyespor Kulübü cuma günü tüm branşlarda yaz okullarının açılışını yapacak. Futbol yaz okulunun açılışı ise salı günü gerçekleştirildi. Açılışa Aksu Belediyesi Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcıları Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyesi Emin Çağlar katıldı. Futbolcu çocuklara yaz tatilini iyi değerlendirmelerini öğütleyen Bal, sporun önemine değindi. Yaz okulu açılışının ardından Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine hazırlanan sporcuları da ziyaret eden Emin Bal, güreşçilere başarılar diledi.

5 BRANŞTA EĞİTİM

Bu yaz 5 branşta yaz okulu açıldığını ifade eden Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Futbol yaz okulunun açılışını bugün yapıyoruz. Güreş, Muay thai, kick boks ve karate branşlarının açılışını ise cuma günü yapacağız. Biz Antalya’da yaz okulu için çocuklardan ücret talep etmeyen tek kulübüz. Amacımız çocukları spora yönlendirmek,  onlarda spor bilinci oluşturmak. Yaz okullarımız okullar açılana kadar devam edecek. Bizlere destek veren Belediye Başkanımız Halil Şahin’e, bugün bizleri yalnız bırakmayan Başkan Vekilimiz Emin Bal, Başkan Yardımcılarımız Hakkı Çoşgun, Celil Gökçen ve meclis üyemiz Emin Çağlar’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.