Galeri Gayrimenkul Emlak Bürosu Yolu Kendine Parsellemiş

Asayiş 17.05.2019 - 21:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2127+ kez okundu.
 

Galeri Gayrimenkul Emlak Bürosu Yolu Kendine Parsellemiş

Rauf Denktaş Bulvarı Kavşağı trafik ışıklarına sadece 45 m mesafede bulunan  ve Migros Alış veriş merkezine yanında bulunan Galeri Gayrimenkul Adlı Emlak satış ofisinin dükkânın önüne lakin karayolları içine koymuş olduğu 2 adet büyük boy kırlangıç bayraklar hem halkın ortak kullanım alanı olan kara yolunu işgal ediyor. İşleyen araç trafiğini tehlikeye soktuğu gibi yolu daraltarak trafiğin işleyişine mani olmaktadır.  Lara Bölgesinde turistlerin yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda yollardaki ve kaldırımlardaki engeller ve işgaller turistlerin dikkatini olumsuz yönde ilgisini çekmektedir. Yerel yönetimlerin bu konudaki yetersiz denetimleri ve yaptırımları sonucunda işyeri sahipleri halkın orak kullanım alanlarını işgal ederek kendi özel kullanımları için parsellemeleri halkında dikkatini çekmekte ve yetkililerden bu yasa dışı kullanım ve işgallere artık çözüm getirilmesini bekliyorlar

Rauf Denktaş Bulvarı Kavşağı trafik ışıklarına sadece 45 m mesafede bulunan  ve Migros Alış veriş merkezine yanında bulunan Galeri Gayrimenkul Adlı Emlak satış ofisinin dükkânın önüne lakin karayolları içine koymuş olduğu 2 adet büyük boy kırlangıç bayraklar hem halkın ortak kullanım alanı olan kara yolunu işgal ediyor. İşleyen araç trafiğini tehlikeye soktuğu gibi yolu daraltarak trafiğin işleyişine mani olmaktadır. 

Lara Bölgesinde turistlerin yoğun olarak kullandığı güzergâhlarda yollardaki ve kaldırımlardaki engeller ve işgaller turistlerin dikkatini olumsuz yönde ilgisini çekmektedir. Yerel yönetimlerin bu konudaki yetersiz denetimleri ve yaptırımları sonucunda işyeri sahipleri halkın orak kullanım alanlarını işgal ederek kendi özel kullanımları için parsellemeleri halkında dikkatini çekmekte ve yetkililerden bu yasa dışı kullanım ve işgallere artık çözüm getirilmesini bekliyorlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.