Gayrimenkul Sektörünün Yıldızları Ödül Gecesinde Buluştu

Magazin 02.05.2019 - 21:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2266+ kez okundu.
 

Gayrimenkul Sektörünün Yıldızları Ödül Gecesinde Buluştu

Emlak sektörünün yıldızlarına başarı ödülleri.
Gayrimenkul sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018 yılının yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi. ANTALYA’DA yaklaşık olarak 15 yıldır gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı sektörüne başarılı imzalar atan tecrübeli bir ekipten oluşan Realty World Riba, yeni adımlarla tüm Türkiye’yi kapsayan projelere hazırlanıyor. Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir gala gecesinde, gayrimenkul sektöründe gösterdikleri başarı nedeniyle 2018 yılının yıldızlarına ödülleri verildi. Gecede 2018 yılının ciro birinciliğini ise Broker Erdinç Karakış, Didem Karakış aldı. Ödülü Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ersen Göksan’dan alan Broker Erdinç Karakış, Didem Karakış hedeflerine ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını dile getirdi. Gecede, onur ödüllerinin sahipleri ise Canan Süyek ve Rezzan Erduran olurken, 6 kategoride olmak üzere toplamda 30 ödül sahiplerini buldu. Geceye Antalya’nın sevilen seslerinden Elnur, söylediği şarkılarla renk kattı. BÜYÜYEN BİR AİLE Hedeflerini büyüterek tüm Türkiye’de söz sahibi olmak için emin adımlarla yola çıktıklarını ifade eden Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Günal, Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye’de geniş bir portföye sahip olduklarını söyledi. Günal, “Akdeniz Bölgesi genelinde önemli projelere imza attık ve çok başarılı alım satım operasyonları gerçekleştirdik. Portföyümüz geleneksel değil profesyonel bir temele sahip. Birlikte çalıştığımız ailemiz gün be gün büyüyerek, ciddi anlamda kalıcı dostluklar oluşturdu. Biz, bir gayrimenkulün sadece satmak veya kiralama aşamasında yer almıyoruz. Her iki taraf için de aynı zamanda, geleceğin sigortası konumunda yer alıyoruz” dedi. GAYRİMENKULDE PROFESYONEL ÇALIŞMA Son yıllarda sektörde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen portföylerini her geçen gün genişlettiklerini vurgulayan Günal, “Antalya ülkemizin en hızlı gelişen ve yenilenen illeri arasında yer alıyor. Aldığı göçün yanı sıra yapılan yatırımların hız orantısı bu iki sonucu dengeliyor. Yabancı yatırımcıların cazip teklifleri göz ardı etmemesi nedeniyle de pazarda yaşanan daralma, Antalya’da çok hissedilmiyor. Gayrimenkul sektöründe bir profesyonel ile çalışmanın her iki taraf için de artıları vardır, bununla beraber bazı mal sahipleri veya alıcı adayları “sahibinden” iş yapmayı ümit eder ve hatta tercih ederler. İlk olarak böyle bir şey uygulanabilir bir doğru olsa biz gayrimenkul profesyonellerinin sektörden silinmesi gerekirdi ki böyle bir şey olamayacağına göre bu düşünce daha en baştan yanlıştır. Amaç eğer gayrimenkul almak veya satmak ise çoğu zaman bir profesyonel ile çalışmak tercih edilen bir durumdur” diye konuştu.
Emlak sektörünün yıldızlarına başarı ödülleri.

Gayrimenkul sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018 yılının yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

ANTALYA’DA yaklaşık olarak 15 yıldır gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı sektörüne başarılı imzalar atan tecrübeli bir ekipten oluşan Realty World Riba, yeni adımlarla tüm Türkiye’yi kapsayan projelere hazırlanıyor. Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir gala gecesinde, gayrimenkul sektöründe gösterdikleri başarı nedeniyle 2018 yılının yıldızlarına ödülleri verildi. Gecede 2018 yılının ciro birinciliğini ise Broker Erdinç Karakış, Didem Karakış aldı. Ödülü Antalya İş İnsanları Derneği (ANTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Ersen Göksan’dan alan Broker Erdinç Karakış, Didem Karakış hedeflerine ulaşmanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını dile getirdi. Gecede, onur ödüllerinin sahipleri ise Canan Süyek ve Rezzan Erduran olurken, 6 kategoride olmak üzere toplamda 30 ödül sahiplerini buldu. Geceye Antalya’nın sevilen seslerinden Elnur, söylediği şarkılarla renk kattı.

BÜYÜYEN BİR AİLE

Hedeflerini büyüterek tüm Türkiye’de söz sahibi olmak için emin adımlarla yola çıktıklarını ifade eden Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Günal, Antalya başta olmak üzere tüm Türkiye’de geniş bir portföye sahip olduklarını söyledi. Günal, “Akdeniz Bölgesi genelinde önemli projelere imza attık ve çok başarılı alım satım operasyonları gerçekleştirdik. Portföyümüz geleneksel değil profesyonel bir temele sahip. Birlikte çalıştığımız ailemiz gün be gün büyüyerek, ciddi anlamda kalıcı dostluklar oluşturdu. Biz, bir gayrimenkulün sadece satmak veya kiralama aşamasında yer almıyoruz. Her iki taraf için de aynı zamanda, geleceğin sigortası konumunda yer alıyoruz” dedi.

GAYRİMENKULDE PROFESYONEL ÇALIŞMA

Son yıllarda sektörde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen portföylerini her geçen gün genişlettiklerini vurgulayan Günal, “Antalya ülkemizin en hızlı gelişen ve yenilenen illeri arasında yer alıyor. Aldığı göçün yanı sıra yapılan yatırımların hız orantısı bu iki sonucu dengeliyor. Yabancı yatırımcıların cazip teklifleri göz ardı etmemesi nedeniyle de pazarda yaşanan daralma, Antalya’da çok hissedilmiyor. Gayrimenkul sektöründe bir profesyonel ile çalışmanın her iki taraf için de artıları vardır, bununla beraber bazı mal sahipleri veya alıcı adayları “sahibinden” iş yapmayı ümit eder ve hatta tercih ederler. İlk olarak böyle bir şey uygulanabilir bir doğru olsa biz gayrimenkul profesyonellerinin sektörden silinmesi gerekirdi ki böyle bir şey olamayacağına göre bu düşünce daha en baştan yanlıştır. Amaç eğer gayrimenkul almak veya satmak ise çoğu zaman bir profesyonel ile çalışmak tercih edilen bir durumdur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.