Gazeteci İsmail Yıldırım Zafer Partisine Geçti

Politika 06.03.2022 - 13:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2705+ kez okundu.
 

Gazeteci İsmail Yıldırım Zafer Partisine Geçti

Alanya’nın Tanınmış Gazetecilerinden bir olan İsmail Yıldırım Zafer Patisine Geçti.
Alanya’nın Tanınmış Gazetecilerinden bir olan İsmail Yıldırım Zafer Patisine Geçti. Alanlaya’da Ülkücülüyle bilinen ve tanınan Gazeteci İsmail Yıldırım bundan sonra zafer partisinde.  Alanya’da uzun yıllar hem meslek hayatında hemde siyasi yönünü rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş’in 9 ışık desturuyla yol yürürken MHP’nin içinde yaşanan sıkıntılar yüzenden ayrılarak Gazetecilik hayatına devam etti. O aralar MHP’den ayrılarak yeniden parti kurarak yeni bir merkez sağ yaratmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Alanya’da büyük destek sağladı. Ancak Antalya’da yaşanan siyasi koltuk savaşlarında arada kaldı. İyi Parti Antalya’da genel ve yerel seçimlerde liyakatte önem verenlere değil de maddi gücü olanlara yer açtığı için İyi Partiye verdiği siyasi desteğini çekti.  Türkiye’de Zafer partisini kuran Ümit Özdağ’ın yol yürümek için çalışmalara başladı. Zafer partisi Antalya İl Başkanlığında yapılan rozet töreninde Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak tarafından Rozet takılmasıyla Zafer Partisinde Alanya oluşumunu oluşturmak için görevlendirildi.
Alanya’nın Tanınmış Gazetecilerinden bir olan İsmail Yıldırım Zafer Patisine Geçti.

Alanya’nın Tanınmış Gazetecilerinden bir olan İsmail Yıldırım Zafer Patisine Geçti.

Alanlaya’da Ülkücülüyle bilinen ve tanınan Gazeteci İsmail Yıldırım bundan sonra zafer partisinde.

 Alanya’da uzun yıllar hem meslek hayatında hemde siyasi yönünü rahmetli Başbuğ Alpaslan Türkeş’in 9 ışık desturuyla yol yürürken MHP’nin içinde yaşanan sıkıntılar yüzenden ayrılarak Gazetecilik hayatına devam etti. O aralar MHP’den ayrılarak yeniden parti kurarak yeni bir merkez sağ yaratmaya çalışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e Alanya’da büyük destek sağladı. Ancak Antalya’da yaşanan siyasi koltuk savaşlarında arada kaldı. İyi Parti Antalya’da genel ve yerel seçimlerde liyakatte önem verenlere değil de maddi gücü olanlara yer açtığı için İyi Partiye verdiği siyasi desteğini çekti. 

Türkiye’de Zafer partisini kuran Ümit Özdağ’ın yol yürümek için çalışmalara başladı. Zafer partisi Antalya İl Başkanlığında yapılan rozet töreninde Zafer Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak tarafından Rozet takılmasıyla Zafer Partisinde Alanya oluşumunu oluşturmak için görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.