Geleceğin Yıldızları Projesi Sürüyor

Spor 07.04.2022 - 20:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2688+ kez okundu.
 

Geleceğin Yıldızları Projesi Sürüyor

Fraport TAV Antalyaspor’un “Geleceğin Yıldızları Projesi” tüm hızıyla sürüyor. Antalyaspor, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan proje çerçevesinde okullarda gerçekleştirilen
Fraport TAV Antalyaspor’un “Geleceğin Yıldızları Projesi” tüm hızıyla sürüyor. Antalyaspor, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan proje çerçevesinde okullarda gerçekleştirilen taramalara devam ediliyor. HEPSİ TEK TEK İZLENİYOR İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve ortaokullarda eğitim alan 6-12 yaş arasındaki yetenekli öğrencilerin tespit edilmesini amaçlayan proje çerçevesinde, yetenekli öğrenciler belirleniyor ve ikinci aşamada yeniden değerlendirilmek üzere Hasan Subaşı Tesisleri’ne davet ediliyor. Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük kontrolünde, Altyapı İdari İşler Sorumlusu Mehmet Uğurlu ve Okul Taramaları Sorumlusu Sedat Öztokmak nezaretinde gerçekleştirilen taramalara altyapıdaki tüm yaş gruplarının antrenörleri de bizzat katılıyor. YENİ YETENEKLER GELİYOR Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük, seçilen yeteneklerin futbol eğitiminin sistemli ve planlı bir şekilde verilmesini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Kulübümüze, Türk futboluna ve milli takımlarımıza yeni yetenekler kazandırmak için tüm Antalya’yı tarıyoruz. Hem iyi bir sporcu, hem iyi bir birey, hem de ahlaklı ve sorumluluklarının bilincinde nesiller yetişmesine destek vermek istiyoruz. Çocuklarımızı önce okullarda izliyoruz. Tesislerimizde yapılacak çalışmanın ardından lisansiyer oyuncu olarak bünyemize katacağız” bilgisini verdi.
Fraport TAV Antalyaspor’un “Geleceğin Yıldızları Projesi” tüm hızıyla sürüyor. Antalyaspor, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan proje çerçevesinde okullarda gerçekleştirilen

Fraport TAV Antalyaspor’un “Geleceğin Yıldızları Projesi” tüm hızıyla sürüyor. Antalyaspor, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan proje çerçevesinde okullarda gerçekleştirilen taramalara devam ediliyor.

HEPSİ TEK TEK İZLENİYOR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ilk ve ortaokullarda eğitim alan 6-12 yaş arasındaki yetenekli öğrencilerin tespit edilmesini amaçlayan proje çerçevesinde, yetenekli öğrenciler belirleniyor ve ikinci aşamada yeniden değerlendirilmek üzere Hasan Subaşı Tesisleri’ne davet ediliyor. Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük kontrolünde, Altyapı İdari İşler Sorumlusu Mehmet Uğurlu ve Okul Taramaları Sorumlusu Sedat Öztokmak nezaretinde gerçekleştirilen taramalara altyapıdaki tüm yaş gruplarının antrenörleri de bizzat katılıyor.

YENİ YETENEKLER GELİYOR

Altyapı Koordinatörü Sedat Karabük, seçilen yeteneklerin futbol eğitiminin sistemli ve planlı bir şekilde verilmesini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Kulübümüze, Türk futboluna ve milli takımlarımıza yeni yetenekler kazandırmak için tüm Antalya’yı tarıyoruz. Hem iyi bir sporcu, hem iyi bir birey, hem de ahlaklı ve sorumluluklarının bilincinde nesiller yetişmesine destek vermek istiyoruz. Çocuklarımızı önce okullarda izliyoruz. Tesislerimizde yapılacak çalışmanın ardından lisansiyer oyuncu olarak bünyemize katacağız” bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.