Geleneksel Nostaljik Ramazan Eğlenceleri Cam Piramit’te Hayat Buldu

30.05.2019 - 22:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2331+ kez okundu.
 

Geleneksel Nostaljik Ramazan Eğlenceleri Cam Piramit’te Hayat Buldu

Antalya’mızın gururu Antalya Olgunlaşma Enstitüsü, Gelenek – Görenek ve kültürümüzü 32 Yıllık mesleki birikim ve tecrübesiyle yurtiçinde ve Yurtdışında Türk Festivallerinde ülkemizi ,Antalya mızı dünyaya tanıtmaktadır.
Antalya Olgunlaşma Enstitüsü yürüttüğü 15 özel projesini de halkımızla paylaşarak 5 ‘i Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, 3’ü Yöresel, 7’si Geleneksel sanatların yaşatılmasına yönelik projeleriyle Geleneksel Kültürümüzü, Günümüze yansıtmanın gururunu yaşamaktadır. 800 kişiye Tezhip, Minyatür, Kuyumculuk, Giyim, El Nakışı, Deri, Çarpana, Dokuma kurslarımızla Geleneksel kültürümüzü 800 kursiyerimize üst düzey eğitim verilmiştir. Geleneksel Atölye çalışmalarımızla 10.000 kişiye sanatla buluşturarak yeni bir eğitim rekoru kırmıştır. Antalya Olgunlaşma Enstitüsü olarak 120 alanında uzman eğitimci ekibiyle çalışmalarına devam etmektedir. 27-28 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz “Ramazan Şenlikleri” adına yakışır şekilde şenlik havasında geçen iki günün ardından, katılımcıların gözüne, kulağına, damağına, hitap ederek iftar öncesi ve sonrası etkinlikler, çekilişler, yarışmalar gelenekselin eğlencesini günümüze taşımıştır. Şenliğimizi 15.000 kişi ziyaret ederek, gösterilen yoğun ilginin ardından sona ermiştir.
Antalya’mızın gururu Antalya Olgunlaşma Enstitüsü, Gelenek – Görenek ve kültürümüzü 32 Yıllık mesleki birikim ve tecrübesiyle yurtiçinde ve Yurtdışında Türk Festivallerinde ülkemizi ,Antalya mızı dünyaya tanıtmaktadır.

Antalya Olgunlaşma Enstitüsü yürüttüğü 15 özel projesini de halkımızla paylaşarak 5 ‘i Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, 3’ü Yöresel, 7’si Geleneksel sanatların yaşatılmasına yönelik projeleriyle Geleneksel Kültürümüzü, Günümüze yansıtmanın gururunu yaşamaktadır.

800 kişiye Tezhip, Minyatür, Kuyumculuk, Giyim, El Nakışı, Deri, Çarpana, Dokuma kurslarımızla Geleneksel kültürümüzü 800 kursiyerimize üst düzey eğitim verilmiştir.

Geleneksel Atölye çalışmalarımızla 10.000 kişiye sanatla buluşturarak yeni bir eğitim rekoru kırmıştır.

Antalya Olgunlaşma Enstitüsü olarak 120 alanında uzman eğitimci ekibiyle çalışmalarına devam etmektedir.

27-28 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz “Ramazan Şenlikleri” adına yakışır şekilde şenlik havasında geçen iki günün ardından, katılımcıların gözüne, kulağına, damağına, hitap ederek iftar öncesi ve sonrası etkinlikler, çekilişler, yarışmalar gelenekselin eğlencesini günümüze taşımıştır.

Şenliğimizi 15.000 kişi ziyaret ederek, gösterilen yoğun ilginin ardından sona ermiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.