Gelir-Gider Uzmanlığı Özel Sınavı Engellenemez

Asayiş 04.04.2021 - 16:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1707+ kez okundu.
 

Gelir-Gider Uzmanlığı Özel Sınavı Engellenemez

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Girişirimlerimiz ile açılan Gelir-Gider Uzmanlığı Özel Sınavı; Emek ve alın terinden bihaber, kamu görevlilerininden yana durmayan sözde bir sendikanın açtığı dava üzerine iptal edilmiştir. Bunu kabul etmemiz beklenemez” dedi. Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçtiğimiz yıl Ekim ayında gelir uzmanlığı özel sınavının yapılacağını duyurduğunu hatırlatan Başkan Hisarkaya, “Ancak emek ve alın terinden bihaber olan, kamu görevlilerimizden yana durmayan sözde bir sendikanın açtığı dava üzerine, 22 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan gelir uzmanlığı özel sınavı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından maalesef iptal edildi. Yapılan bu uygulama, başarılı bir şekilde ülkemize ve milletimize hizmet eden, mesai dışında günlerdir kurum içi uzmanlık sınava hazırlık yapan adayları mağdur etmiştir. Çalışma barışına, emeğe balta vurulmuştur. Kurum aidiyetinin artmasına ve personelin memnun olmasına engel olunmuştur” ifadelerini kullandı. “Gelir İdaresi Başkanlığı sınavı en kısa sürede tekrar açılması için gerekeni yapmalıdır. Kamu görevlilerimizin emekleri görmezlikten gelinmemelidir” diyen Ünal Hisarkaya, “Büro Memur-Sen olarak gerek hukuk büromuzla, gerekse yapacağımız girişimlerle konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız” açıklamasını yaptı.

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Girişirimlerimiz ile açılan Gelir-Gider Uzmanlığı Özel Sınavı; Emek ve alın terinden bihaber, kamu görevlilerininden yana durmayan sözde bir sendikanın açtığı dava üzerine iptal edilmiştir. Bunu kabul etmemiz beklenemez” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, geçtiğimiz yıl Ekim ayında gelir uzmanlığı özel sınavının yapılacağını duyurduğunu hatırlatan Başkan Hisarkaya, “Ancak emek ve alın terinden bihaber olan, kamu görevlilerimizden yana durmayan sözde bir sendikanın açtığı dava üzerine, 22 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak olan gelir uzmanlığı özel sınavı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından maalesef iptal edildi. Yapılan bu uygulama, başarılı bir şekilde ülkemize ve milletimize hizmet eden, mesai dışında günlerdir kurum içi uzmanlık sınava hazırlık yapan adayları mağdur etmiştir. Çalışma barışına, emeğe balta vurulmuştur. Kurum aidiyetinin artmasına ve personelin memnun olmasına engel olunmuştur” ifadelerini kullandı.

“Gelir İdaresi Başkanlığı sınavı en kısa sürede tekrar açılması için gerekeni yapmalıdır. Kamu görevlilerimizin emekleri görmezlikten gelinmemelidir” diyen Ünal Hisarkaya, “Büro Memur-Sen olarak gerek hukuk büromuzla, gerekse yapacağımız girişimlerle konunun takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu görevlilerimizin hakkını sonuna kadar savunacağız” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.