Gençlik Atölyeleri ‘Sözün Büyüsü’ İle Başladı

Asayiş 26.08.2020 - 23:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2688+ kez okundu.
 

Gençlik Atölyeleri ‘Sözün Büyüsü’ İle Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini gerçekleştirebilmeleri ve kişisel gelişimlerine destek olabilmeleri amacıyla ‘Gençlik Atölyeleri’ programını hayata geçirdi. Online olarak gerçekle
Antalya Büyükşehir Belediyesi gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini gerçekleştirebilmeleri ve kişisel gelişimlerine destek olabilmeleri amacıyla ‘Gençlik Atölyeleri’ programını hayata geçirdi. Online olarak gerçekleşen program, yazar ve metin danışmanı Göksel Bekmezci’nin atölye çalışması ile başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan Gençlik Atölyelerinin ilki, kelimelere ve yazmaya dair ‘Sözün Büyüsü’ atölyesi ile başladı. Önceki gün saat 20.00 -21.30 arasında gerçekleşen program, yazar ve metin danışmanı Göksel Bekmezci tarafından gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak ‘zoom’ programı üzerinden gerçekleşen atölyeye yaklaşık 30 kişi eşlik etti. Atölyeden büyük keyif alan katılımcılar Göksel Bekmezci’ye teşekkürlerini iletirken, bu tarz gençlik atölyelerinin devam etmesini istedi. PROJE FİKİR ATÖLYESİ BAŞLIYOR Gençlik Atölyeleri kapsamında; gençlerin kendi projelerini hayata geçirebilmeleri, Antalya ve pandemi sürecinde ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili proje üretebilmeleri adına planlanan Proje Fikir Atölyesi, 26 ve 29 Ağustos tarihlerinde iki farklı program olarak gerçekleşecek. Gençlik Atölyeleri ’ne başvurular www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden online olarak alınıyor. Atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi 0242 321 24 70 numaralı telefondan alınabilir.
Antalya Büyükşehir Belediyesi gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini gerçekleştirebilmeleri ve kişisel gelişimlerine destek olabilmeleri amacıyla ‘Gençlik Atölyeleri’ programını hayata geçirdi. Online olarak gerçekle

Antalya Büyükşehir Belediyesi gençlerin hayatın her alanında aktif olarak yer alabilmesi, kendi projelerini gerçekleştirebilmeleri ve kişisel gelişimlerine destek olabilmeleri amacıyla ‘Gençlik Atölyeleri’ programını hayata geçirdi. Online olarak gerçekleşen program, yazar ve metin danışmanı Göksel Bekmezci’nin atölye çalışması ile başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından planlanan Gençlik Atölyelerinin ilki, kelimelere ve yazmaya dair ‘Sözün Büyüsü’ atölyesi ile başladı. Önceki gün saat 20.00 -21.30 arasında gerçekleşen program, yazar ve metin danışmanı Göksel Bekmezci tarafından gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak ‘zoom’ programı üzerinden gerçekleşen atölyeye yaklaşık 30 kişi eşlik etti. Atölyeden büyük keyif alan katılımcılar Göksel Bekmezci’ye teşekkürlerini iletirken, bu tarz gençlik atölyelerinin devam etmesini istedi.

PROJE FİKİR ATÖLYESİ BAŞLIYOR

Gençlik Atölyeleri kapsamında; gençlerin kendi projelerini hayata geçirebilmeleri, Antalya ve pandemi sürecinde ihtiyaç duyulan alanlarla ilgili proje üretebilmeleri adına planlanan Proje Fikir Atölyesi, 26 ve 29 Ağustos tarihlerinde iki farklı program olarak gerçekleşecek. Gençlik Atölyeleri ’ne başvurular www.abbsporhizmetleri.com internet adresinden online olarak alınıyor. Atölye çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi 0242 321 24 70 numaralı telefondan alınabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.