Gençlik Haftası Kutlamaları Antalya’da Başladı

Asayiş 17.05.2019 - 01:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2949+ kez okundu.
 

Gençlik Haftası Kutlamaları Antalya’da Başladı

Antalya’da Milli Mücadelenin 100. Yılında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası etkinlikleri başladı.
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15- 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri Cumhuriyet Meydanına çelenk sunumu ile başladı. Milli Mücadelenin fiilen başladığı, hedefe varan yolda atılan ilk adım olan 19 Mayıs’ın 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGSİM şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.  Bisiklet Turuna Yoğun İlgi Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde, düzenlenen Milli Mücadelenin 100.Yılı Bisiklet Turunun startını İl Müdürümüz Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi. Gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen Bisiklet Turu, Muratpaşa Kent meydanında sona erdi.   Milli Mücadele Anısına Sergi Milli Mücadelenin 100 Yılı Anısına Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi ve Özgecan Aslan Gençlik Merkezleri üyelerinin yapmış olduğu Görsel Sanatlar sergisinin açılışı  Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Sergi Açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Kocagöz, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Müdürü Süleyman Yıldız, AGSİM Kepez İlçe Müdürü Yüksel Dorul, AGSİM Konyaaltı İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Muartapşa İlçe Müdürü İslambay Çelik,Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü  İbrahim Ethem Çarkçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri,  Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Özel Bireyler Şenlikte Buluştu Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen Özel Bireyler Şenliği ENFEST, Cam Piramit Fuar Alanı'nda kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde engelli öğrenciler folklor, dans ve zeybek gösterileri sundu. Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Meslek Eğitim merkezi öğrencilerinin ritim gösterisi ilgiyle izlendi. Mustafa Kemal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini folklor gösterisi ile Kepez Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin halk gösterileri büyük alkış aldı. Özel öğrenciler ve aileleri programda doyasıya eğlendi.
Antalya’da Milli Mücadelenin 100. Yılında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Gençlik Haftası etkinlikleri başladı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15- 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri Cumhuriyet Meydanına çelenk sunumu ile başladı. Milli Mücadelenin fiilen başladığı, hedefe varan yolda atılan ilk adım olan 19 Mayıs’ın 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGSİM şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. 

Bisiklet Turuna Yoğun İlgi

Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde, düzenlenen Milli Mücadelenin 100.Yılı Bisiklet Turunun startını İl Müdürümüz Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu verdi. Gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen Bisiklet Turu, Muratpaşa Kent meydanında sona erdi.  

Milli Mücadele Anısına Sergi

Milli Mücadelenin 100 Yılı Anısına Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi ve Özgecan Aslan Gençlik Merkezleri üyelerinin yapmış olduğu Görsel Sanatlar sergisinin açılışı  Özgecan Aslan Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. Sergi Açılışına Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Kocagöz, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Müdürü Süleyman Yıldız, AGSİM Kepez İlçe Müdürü Yüksel Dorul, AGSİM Konyaaltı İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Muartapşa İlçe Müdürü İslambay Çelik,Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi Müdürü  İbrahim Ethem Çarkçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri,  Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Özel Bireyler Şenlikte Buluştu

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen Özel Bireyler Şenliği ENFEST, Cam Piramit Fuar Alanı'nda kutlandı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde engelli öğrenciler folklor, dans ve zeybek gösterileri sundu. Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve Dr. Günseli-Dr. Bülent Akınsal Özel Eğitim Meslek Eğitim merkezi öğrencilerinin ritim gösterisi ilgiyle izlendi. Mustafa Kemal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini folklor gösterisi ile Kepez Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin halk gösterileri büyük alkış aldı. Özel öğrenciler ve aileleri programda doyasıya eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.