Genel Başkan Yardımcılığına Sürpriz İsim

Politika 13.05.2019 - 21:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2394+ kez okundu.
 

Genel Başkan Yardımcılığına Sürpriz İsim

31 Mart yerel seçimlerinde Antalya ili Muratpaşa İlçesinden Bağımsız Olarak Belediye Başkan Adayı olan Muratpaşa ve Antalya genelinde büyük beğeni toplayan halkın desteğini alan Osman Akgül Türkiye’deki siyasi partilerin içerisinde Türk kelimesi olan tek siyasi parti olan Türk Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığına atandı. Türk Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Akgül açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  Akgül “Sadece Türkiye’deki Türk halkı değil Tüm dünyada bulunan yaklaşık 400 milyon Türk’ün bir çatı altında olabileceğini ve bununda ancak Türk Birliği Partisiyle mümkün olduğunu aktardı. Özelikle kendisinin partinin Akdeniz Bölge Başkanı olarak Adana, Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Hatay ve Osmaniye’den başlayarak meşaleyi yaktıklarını önümüzdeki günlerde Halkımızı güzel sürprizler beklediğinizde sözlerine ekledi.”

31 Mart yerel seçimlerinde Antalya ili Muratpaşa İlçesinden Bağımsız Olarak Belediye Başkan Adayı olan Muratpaşa ve Antalya genelinde büyük beğeni toplayan halkın desteğini alan Osman Akgül Türkiye’deki siyasi partilerin içerisinde Türk kelimesi olan tek siyasi parti olan Türk Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

Türk Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Osman Akgül açıklamasında şu ifadelere yer verdi.  Akgül “Sadece Türkiye’deki Türk halkı değil Tüm dünyada bulunan yaklaşık 400 milyon Türk’ün bir çatı altında olabileceğini ve bununda ancak Türk Birliği Partisiyle mümkün olduğunu aktardı. Özelikle kendisinin partinin Akdeniz Bölge Başkanı olarak Adana, Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Hatay ve Osmaniye’den başlayarak meşaleyi yaktıklarını önümüzdeki günlerde Halkımızı güzel sürprizler beklediğinizde sözlerine ekledi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.