Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’den Skandal Hata

Gündem 10.11.2020 - 23:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3469+ kez okundu.
 

Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’den Skandal Hata

Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde ise skandal bir hata meydana geldi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta çeşitli törenlerle anılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde ise skandal bir hata meydana geldi.   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta çeşitli törenlerle anılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde Genel sekreter Cansel Tuncer Çevikol tartışma yaratan bir skandal hata yaşandı.   Antalya Büyükşehir Belediyesinde yapılan törende Genel Sekreter Cansel Tuncer Çevikol çelenk koyma esnasında “Çelenk” koyma kaidelerini yerine getirmemesi çelenk’i tek eliyle tutması ve Ata’yı selamlama yapmadan yerine geçmesi tepkiye yol açtı.   Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer bugüne kadar birçok etkinlik ve törende bulundu.   Bu hata Ata’ya saygısızlık mı yoksa bu konuda bilgisizlik mi?    Kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz…
Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde ise skandal bir hata meydana geldi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta çeşitli törenlerle anılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde ise skandal bir hata meydana geldi.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta çeşitli törenlerle anılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesindeki anma töreninde Genel sekreter Cansel Tuncer Çevikol tartışma yaratan bir skandal hata yaşandı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesinde yapılan törende Genel Sekreter Cansel Tuncer Çevikol çelenk koyma esnasında “Çelenk” koyma kaidelerini yerine getirmemesi çelenk’i tek eliyle tutması ve Ata’yı selamlama yapmadan yerine geçmesi tepkiye yol açtı.

 

Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer bugüne kadar birçok etkinlik ve törende bulundu.

 

Bu hata Ata’ya saygısızlık mı yoksa bu konuda bilgisizlik mi?

 

 Kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.