Güç Birliği Derneğinden Yeni Atamalar

Asayiş 07.07.2019 - 22:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2555+ kez okundu.
 

Güç Birliği Derneğinden Yeni Atamalar

Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yapan Güç Birliği Farkındalık Derneği Türkiye genelinde yeni atamalar yaparak büyümeye başladı.
 Güç Birliği Farkındalık Derneği’nde birçok kente yeni il ilçe bölge başkanları ve yardımcıları atandı. Sosyal kültürel ekonomik alanında bir çok projeye imza atan güç birliği farkındalık derneği yapılanmasına Samsun, İzmir, Aydin, Muğla, Kocaeli, Mersin , Ankara, Zonguldak ,İstanbul, Bursa ,Giresun, Trabzon, Ordu ve Şanlıurfa illerinde  yeni atamalar yapmaya devam ediyor. Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Başkanı Ali Karnap, ve Genel Sekreter Filiz Korkmaz Teşkilat Başkanı İlyas Cin Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcı Fatma Şahin yaptıkları ortak açıklamada ‘tüm görev alan başkanlarımıza başarılar dilerken, Yeni atanan başkanlarının görevlerine sıkı bir şekilde sarılmalarını istiyoruz. Sosyal kültürel ekonomik alanlarda toplum adına önemli hizmetler yapmalarını bekliyoruz. Hazırlanacak sosyal kültürel ekonomik projeler ile topluma yön vermek istiyoruz. Hayatın her alanında önemli projelerimiz olacaktır. Yeni atanan arkadaşlara, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde genel kurulunu yapan Güç Birliği Farkındalık Derneği Türkiye genelinde yeni atamalar yaparak büyümeye başladı.

 Güç Birliği Farkındalık Derneği’nde birçok kente yeni il ilçe bölge başkanları ve yardımcıları atandı.

Sosyal kültürel ekonomik alanında bir çok projeye imza atan güç birliği farkındalık derneği yapılanmasına Samsun, İzmir, Aydin, Muğla, Kocaeli, Mersin , Ankara, Zonguldak ,İstanbul,

Bursa ,Giresun, Trabzon, Ordu ve Şanlıurfa illerinde  yeni atamalar yapmaya devam ediyor.

Güç Birliği Farkındalık Derneği Genel Başkanı Ali Karnap, ve Genel Sekreter Filiz Korkmaz Teşkilat Başkanı İlyas Cin Tanıtım ve Medya Genel Başkan Yardımcı Fatma Şahin yaptıkları ortak açıklamada ‘tüm görev alan başkanlarımıza başarılar dilerken, Yeni atanan başkanlarının görevlerine sıkı bir şekilde sarılmalarını istiyoruz. Sosyal kültürel ekonomik alanlarda toplum adına önemli hizmetler yapmalarını bekliyoruz. Hazırlanacak sosyal kültürel ekonomik projeler ile topluma yön vermek istiyoruz. Hayatın her alanında önemli projelerimiz olacaktır. Yeni atanan arkadaşlara, görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.