Güç Birliği Ticaret Ortaklığı Antalya’da Buluştu

Asayiş 19.06.2019 - 00:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2158+ kez okundu.
 

Güç Birliği Ticaret Ortaklığı Antalya’da Buluştu

Güç birliği Türkiye 57 il 273 ilçe ve 22 ülke başkanlığında olan ekonomiye yön veren ulusal bir yapıdır. Amacı ve kurumları ile 548 kurucusu olan 6bin üyesiyle sosyal projelerde ve iş dünyasında biz diyenlerin çatısıdır
Genel kurulunu tamamlayan Güç Birliği Farkındalık Derneği Başkanı Ali Karnap yaptığı açıklamada Derneğin kuruluşu ve amacı hakkında bilgi verdi. Karnap, “Güç Birliği Farkındalık Derneği, BEN değil "BİZ" diyenlerin yer aldığı her geçen gün büyüyen bir Ailedir. Bu kurumda BEN zihniyeti asla yoktur, kabul ve teklif dahi edilemez. Vatanına ve Milletine faydalı bireyler olmak, çocuklarımıza güçlü bir TÜRKİYE, mutlu bir gelecek bırakmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda aynı amaca hizmet edip, aynı duyguları paylaşanlarla yolumuza devam etme kararlılığındayız. Bizim için öncelik; Devletimizin ve Milletimizin istikbalidir. BİZ Vatan sevgisiyle yoğrulmuş Millet sevgisiyle mayalanmış unuz, hamuruz ve ekmeğiz. Rehberimiz Yüce Milletimizin tarihidir. Binlerce yıldır sürdürülen mücadele ezelden ebediyete kadar devam edecektir.  Güç Birliği olarak, Mücadelemizi yapacağımız çalışmalarla taçlandıracağız. Kültürünü unutmuş bir millet asimile olmaya mahkûmdur. Kültürel ve ahlaki değerlerimizi iyi bir şekilde anlayıp, bizden sonra gelecek olan kuşaklara doğru aktarabilirsek eminim yoksulluk, cehalet, şiddet, terör ve aklınıza gelebilecek her türde olumsuzluğu bertaraf edeceğiz. Yardımlaşma ve dayanışma bilincini aşılayarak, evsiz, barksız, kimsesiz, muhtaç ve aç kimse kalmasın düşüncesiyle, toplumsal her alanda bugün üstlenmiş olduğumuz misyonu layıkıyla yerine getireceğimiz inancındayız. Ben değil BİZ diyerek yola çıkanların varış noktası GÜÇ BİRLİĞİ, Vatanını seven vatan evlatlarına kapısını sonuna kadar açmıştır. GÜÇ BİRLİĞİ DÜNYA TİCARİ ORTAKLIĞI Dernek Haricinde üyelerimizle bir ticari ortaklığa da başlıyoruz. Güç Birliği Ticari Ortaklığı adı altında ayrıca Uluslararası bir kimlikle Güç Birliği Dünya Ticari Ortaklığını da kurduk. Birçok alanda faaliyet gösterecek olan kuruluşumuz Ulusal/Uluslararası alanda sahip olduğu üyelerine, sektör temsilcilerine, dünya üreticisine, iş adamına, sivil toplum kuruluşlarına, kooperatiflerine, işletmelerine ve yerel yönetimlerine destek sağlayan alanında tek ve en büyük uluslararası güç birliği olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Faaliyet alanlarımız GB Radyo, Tv-GB Organik -GB Spot-GB Hukuk -GB Otomotiv -GB Emlak -GB Gayrimenkul -GB Marketing -GB Eğitim akademi-GB Sertifika -GB Kahvaltı evi -GB Danışmanlık vb. hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
Güç birliği Türkiye 57 il 273 ilçe ve 22 ülke başkanlığında olan ekonomiye yön veren ulusal bir yapıdır. Amacı ve kurumları ile 548 kurucusu olan 6bin üyesiyle sosyal projelerde ve iş dünyasında biz diyenlerin çatısıdır

Genel kurulunu tamamlayan Güç Birliği Farkındalık Derneği Başkanı Ali Karnap yaptığı açıklamada Derneğin kuruluşu ve amacı hakkında bilgi verdi. Karnap, “Güç Birliği Farkındalık Derneği, BEN değil "BİZ" diyenlerin yer aldığı her geçen gün büyüyen bir Ailedir. Bu kurumda BEN zihniyeti asla yoktur, kabul ve teklif dahi edilemez.

Vatanına ve Milletine faydalı bireyler olmak, çocuklarımıza güçlü bir TÜRKİYE, mutlu bir gelecek bırakmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda aynı amaca hizmet edip, aynı duyguları paylaşanlarla yolumuza devam etme kararlılığındayız. Bizim için öncelik; Devletimizin ve Milletimizin istikbalidir. BİZ Vatan sevgisiyle yoğrulmuş Millet sevgisiyle mayalanmış unuz, hamuruz ve ekmeğiz.

Rehberimiz Yüce Milletimizin tarihidir. Binlerce yıldır sürdürülen mücadele ezelden ebediyete kadar devam edecektir. 

Güç Birliği olarak, Mücadelemizi yapacağımız çalışmalarla taçlandıracağız.

Kültürünü unutmuş bir millet asimile olmaya mahkûmdur. Kültürel ve ahlaki değerlerimizi iyi bir şekilde anlayıp, bizden sonra gelecek olan kuşaklara doğru aktarabilirsek eminim yoksulluk, cehalet, şiddet, terör ve aklınıza gelebilecek her türde olumsuzluğu bertaraf edeceğiz.

Yardımlaşma ve dayanışma bilincini aşılayarak, evsiz, barksız, kimsesiz, muhtaç ve aç kimse kalmasın düşüncesiyle, toplumsal her alanda bugün üstlenmiş olduğumuz misyonu layıkıyla yerine getireceğimiz inancındayız.

Ben değil BİZ diyerek yola çıkanların varış noktası GÜÇ BİRLİĞİ, Vatanını seven vatan evlatlarına kapısını sonuna kadar açmıştır.

GÜÇ BİRLİĞİ DÜNYA TİCARİ ORTAKLIĞI

Dernek Haricinde üyelerimizle bir ticari ortaklığa da başlıyoruz. Güç Birliği Ticari Ortaklığı adı altında ayrıca Uluslararası bir kimlikle Güç Birliği Dünya Ticari Ortaklığını da kurduk. Birçok alanda faaliyet gösterecek olan kuruluşumuz Ulusal/Uluslararası alanda sahip olduğu üyelerine, sektör temsilcilerine, dünya üreticisine, iş adamına, sivil toplum kuruluşlarına, kooperatiflerine, işletmelerine ve yerel yönetimlerine destek sağlayan alanında tek ve en büyük uluslararası güç birliği olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Faaliyet alanlarımız GB Radyo, Tv-GB Organik -GB Spot-GB Hukuk -GB Otomotiv -GB Emlak -GB Gayrimenkul -GB Marketing -GB Eğitim akademi-GB Sertifika -GB Kahvaltı evi -GB Danışmanlık vb. hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.