Güç Birliği Ticaret Ortaklığı Büyüyor

Ekonomi 30.06.2019 - 23:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1716+ kez okundu.
 

Güç Birliği Ticaret Ortaklığı Büyüyor

Güç Birliği Ticaret Ortaklığı yapılanma çalışmalarına hızla devam ediyor. Güç Birliğinin kurucularından Ali Karnap bu ortaklıkla ilgili açıklamalarda bulundu
Birlikten kuvvet doğar' atasözünü hayata geçirmeyi başaran Güç birliği iş insanlarının oluşturduğu ‘‘Güç Birliği Ticaret Ortaklığı''nın üye şirket sayısı '600’ü aştı. Özelleştirilen şirketlere talip olma, büyük ihalelere katılma ve dış ticaret amaçları ile güç birliği şirketleri, GB emlak, organik ürünler kahvaltı evi, radyo tv ajans, marketing, otomotiv, tekstil, hukuk, eğitim akademisi, sertifika, teknoloji, tarım ve hayvancılık, hobi bahçesi sağlık turizmi, personel temini, turizm, bankacılık, marketçilik, inşaat ve taahhüt işleri gibi değişik sektörlerde faaliyet gösteriyor. Türkiye'de bu alandaki ilk örneği tek Ticaret ortaklığı  çatısı altında 100 işadamının katılımı ile 1 yıl önce çalışmalarına başladıklarını  anlatan Güç birliği Ticaret ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ali KARNAP , bu konuda ilk örnek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Güç birliği Ticaret Ortaklığı örneğinin zaman içinde dalga dalga Türkiye geneline yayıldığını anlatan Karnap, Avrupa da 'de bir üniversitenin bu modeli ders konusu olarak ele aldığına işaret etti. Ali KARNAP, güç birliği girişimlerinin istihdam sorununa çözümün yanında, ekonomiye de büyük katkılar sağlayacağını kaydetti. KARNAP, bu girişim ile yaklaşık 6 bin kişinin birlikteliğini sağlayacaklarını 35 sektörde başta olmak üzere gıda tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketin resmi oluşumunun ardından GB Bank, GB Sigorta, GB Emlak Gayrimenkul Geliştirme, GB Mağazacılık ve GB Turizm şirketlerini kurduklarını anlattı. 35 sektörel iş konusunda iddialı olduklarını ifade eden Karnap, şöyle konuştu: Sağlık turizmi, hobi bahçeleri, GB emlak, organik ürünlerde iddialı olduklarını ve yakın bir süreçte farkı kazancı güç birliği ile yakalayacaksınız  Büyük atılımlarla sosyal kültürel ekonomi ve ticaret hayatınıza renk katıp değerlerinize değer katabilirsiniz. BIZ olmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda birliğimize dâhil olan her kurum kişiyi destekleyerek büyütecek ve geliştireceğiz. Misyonuna uygun hareket edecek olan kurumumuz istikbale güzel bir armağan olacaktır. ''Güç Birliği vizyon sahiplerinin durağı değil iniş noktasıdır'' dedi.  
Güç Birliği Ticaret Ortaklığı yapılanma çalışmalarına hızla devam ediyor. Güç Birliğinin kurucularından Ali Karnap bu ortaklıkla ilgili açıklamalarda bulundu

Birlikten kuvvet doğar' atasözünü hayata geçirmeyi başaran Güç birliği iş insanlarının oluşturduğu ‘‘Güç Birliği Ticaret Ortaklığı''nın üye şirket sayısı '600’ü aştı. Özelleştirilen şirketlere talip olma, büyük ihalelere katılma ve dış ticaret amaçları ile güç birliği şirketleri, GB emlak, organik ürünler kahvaltı evi, radyo tv ajans, marketing, otomotiv, tekstil, hukuk, eğitim akademisi, sertifika, teknoloji, tarım ve hayvancılık, hobi bahçesi sağlık turizmi, personel temini, turizm, bankacılık, marketçilik, inşaat ve taahhüt işleri gibi değişik sektörlerde faaliyet gösteriyor.

Türkiye'de bu alandaki ilk örneği tek Ticaret ortaklığı  çatısı altında 100 işadamının katılımı ile 1 yıl önce çalışmalarına başladıklarını  anlatan Güç birliği Ticaret ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ali KARNAP , bu konuda ilk örnek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Güç birliği Ticaret Ortaklığı örneğinin zaman içinde dalga dalga Türkiye geneline yayıldığını anlatan Karnap,

Avrupa da 'de bir üniversitenin bu modeli ders konusu olarak ele aldığına işaret etti. Ali KARNAP, güç birliği girişimlerinin istihdam sorununa çözümün yanında, ekonomiye de büyük katkılar sağlayacağını kaydetti. KARNAP, bu girişim ile yaklaşık 6 bin kişinin birlikteliğini sağlayacaklarını 35 sektörde başta olmak üzere gıda tekstil ve hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketin resmi oluşumunun ardından GB Bank, GB Sigorta, GB Emlak Gayrimenkul Geliştirme, GB Mağazacılık ve GB Turizm şirketlerini kurduklarını anlattı.

35 sektörel iş konusunda iddialı olduklarını ifade eden Karnap, şöyle konuştu:

Sağlık turizmi, hobi bahçeleri, GB emlak, organik ürünlerde iddialı olduklarını ve yakın bir süreçte farkı kazancı güç birliği ile yakalayacaksınız

 Büyük atılımlarla sosyal kültürel ekonomi ve ticaret hayatınıza renk katıp değerlerinize değer katabilirsiniz. BIZ olmak adına çıkmış olduğumuz bu yolda birliğimize dâhil olan her kurum kişiyi destekleyerek büyütecek ve geliştireceğiz.

Misyonuna uygun hareket edecek olan kurumumuz istikbale güzel bir armağan olacaktır.

''Güç Birliği vizyon sahiplerinin durağı değil iniş noktasıdır'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.