Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Asayiş 18.05.2022 - 22:47, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2986+ kez okundu.
 

Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı
Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran mesajlarında, 103 yıl önce Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından yakılan kurtuluş meşalesinin, bugün halen ilk günkü ruh, azim ve kararlılıkla istikbale taşındığını kaydetti. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet etmesinin yanı sıra milli mücadelenin başladığı tarihe denk gelmesinden dolayı ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Duran “Bu özel ve anlamlı günü gençlerimize armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruz " dedi.
Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gücümüz Antalya Platformu Başkanı Mustafa Duran mesajlarında, 103 yıl önce Samsun'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından yakılan kurtuluş meşalesinin, bugün halen ilk günkü ruh, azim ve kararlılıkla istikbale taşındığını kaydetti.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet etmesinin yanı sıra milli mücadelenin başladığı tarihe denk gelmesinden dolayı ayrı bir önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Duran
“Bu özel ve anlamlı günü gençlerimize armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruz " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.