Güler’den Babalar Günü Mesajı

Politika 20.06.2020 - 21:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2280+ kez okundu.
 

Güler’den Babalar Günü Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Babalar Günü” mesajı yayınladı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Babalar Günü” mesajı yayınladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’in mesajı şöyle: “Hayatın anlamını ve güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmek için ailenin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan babalar, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur. Aile mutluluğunu sağlayabilmek için gösterdikleri fedakârlık ve varlıklarıyla yüreğimizi ısıtan, mutluluk ve güven kaynağımız bütün babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Babalar Günü” mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Babalar Günü” mesajı yayınladı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler’in mesajı şöyle:

“Hayatın anlamını ve güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmek için ailenin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan babalar, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur. Aile mutluluğunu sağlayabilmek için gösterdikleri fedakârlık ve varlıklarıyla yüreğimizi ısıtan, mutluluk ve güven kaynağımız bütün babalarımızın ve baba adaylarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.