Güler’den Polis Haftası Mesajı

Politika 04.04.2020 - 13:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2984+ kez okundu.
 

Güler’den Polis Haftası Mesajı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Emniyet Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, 175 yıldan beri ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak ve halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet etmektedir” dedi.  Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “Yetkilerini yasalardan, gücünü halkımızdan alan Emniyet Teşkilatımız, demokrasimizin ve temel hak ve özgürlüklerin korunması; toplumun barış, huzur ve güvenlik içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevler üstlenmiştir. Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan polisimizin toplumsal barış ve huzuru temininde kuşkusuz halkımızın desteğinin de önemli rolü bulunmaktadır. Halk olarak, suç işlemeye zemin hazırlayan sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, toplumsal barış ve huzurun aile içi eğitimden başladığını unutmamalıyız. Yaşadığımız kentlerde huzur ve güvenle yaşayabilmek için çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalı; asayiş ve emniyetimizi sağlayan polisimize yardımcı olmalıyız. Bu vesileyle, Emniyet Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Polis Teşkilatı’nın 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Emniyet Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü kurumlarından biri olduğunu vurgulayan Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, “Köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, 175 yıldan beri ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak ve halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet etmektedir” dedi. 

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: “Yetkilerini yasalardan, gücünü halkımızdan alan Emniyet Teşkilatımız, demokrasimizin ve temel hak ve özgürlüklerin korunması; toplumun barış, huzur ve güvenlik içinde yaşamasının sağlanması gibi önemli görevler üstlenmiştir. Mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışan polisimizin toplumsal barış ve huzuru temininde kuşkusuz halkımızın desteğinin de önemli rolü bulunmaktadır.

Halk olarak, suç işlemeye zemin hazırlayan sosyal, ekonomik ve kültürel nedenlere karşı birlikte mücadele etmeli, toplumsal barış ve huzurun aile içi eğitimden başladığını unutmamalıyız. Yaşadığımız kentlerde huzur ve güvenle yaşayabilmek için çocuklarımıza, gençlerimize sahip çıkmalı; asayiş ve emniyetimizi sağlayan polisimize yardımcı olmalıyız. Bu vesileyle,

Emniyet Teşkilatımızın 175. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.