Gündoğmuş’ta Asfalt Altında Kalan İçme Suyu Hattı Yenilendi

Belediyeler 17.08.2020 - 21:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2303+ kez okundu.
 

Gündoğmuş’ta Asfalt Altında Kalan İçme Suyu Hattı Yenilendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Gündoğmuş’ta asfalt çalışmasından etkilenen içme suyu hattını yeniledi. ASAT ekipleri Finike Asarönü Mahallesi’nde meydana gelen içme suyu arızasına müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş İlçesi’ne bağlı Akyarı Mahallesi’nde Antalya Valiliğinin katkısı ile sürdürülen asfalt yol çalışması sırasında içme suyu şebeke hattının bir bölümünün asfaltın altında kalması sonucu harekete geçti. Konuyu değerlendiren ASAT ekipleri, söz konusu hattın altta kalan kısmını deplase ederek yenilemek için çalışma başlattı. ASAT Gündoğmuş Şube ekipleri gerçekleştirdikleri çalışma ile içme suyu şebeke hattının 450 metrelik bölümünü yeniledi. Çalışma süresince hizmette herhangi bir aksama olmazken hat yenilenen bölümü ile birlikte sorunsuz olarak içme suyu sağlamaya devam ediyor. ASARÖNÜ’NDE ARIZA GİDERİLDİ Öte yandan Finike’de vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren ASAT ekipleri ilçenin Asarönü Mahallesi’nde içme suyu hattında arıza ortaya çıktığını tespit etti.  Hemen arıza noktasına giden ekipler, iş makinesi ile müdahale ederek patlak olan boruyu tamir ederek kısa zamanda sorunu giderdi. Onarımın ardından hatta yeniden su verildiği ve mahalle halkının içme suyu hizmetinden sorunsuz olarak yararlanmaya devam ettiği belirtildi.  

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Gündoğmuş’ta asfalt çalışmasından etkilenen içme suyu hattını yeniledi. ASAT ekipleri Finike Asarönü Mahallesi’nde meydana gelen içme suyu arızasına müdahale etti.

Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş İlçesi’ne bağlı Akyarı Mahallesi’nde Antalya Valiliğinin katkısı ile sürdürülen asfalt yol çalışması sırasında içme suyu şebeke hattının bir bölümünün asfaltın altında kalması sonucu harekete geçti. Konuyu değerlendiren ASAT ekipleri, söz konusu hattın altta kalan kısmını deplase ederek yenilemek için çalışma başlattı.

ASAT Gündoğmuş Şube ekipleri gerçekleştirdikleri çalışma ile içme suyu şebeke hattının 450 metrelik bölümünü yeniledi. Çalışma süresince hizmette herhangi bir aksama olmazken hat yenilenen bölümü ile birlikte sorunsuz olarak içme suyu sağlamaya devam ediyor.

ASARÖNÜ’NDE ARIZA GİDERİLDİ

Öte yandan Finike’de vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren ASAT ekipleri ilçenin Asarönü Mahallesi’nde içme suyu hattında arıza ortaya çıktığını tespit etti.  Hemen arıza noktasına giden ekipler, iş makinesi ile müdahale ederek patlak olan boruyu tamir ederek kısa zamanda sorunu giderdi. Onarımın ardından hatta yeniden su verildiği ve mahalle halkının içme suyu hizmetinden sorunsuz olarak yararlanmaya devam ettiği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.