Gürsel Tekin, Saldırılar, Başkanımız Ümit Uysal’ın Güçlü Olduğunun Kanıtıdır

Politika 26.03.2019 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1843+ kez okundu.
 

Gürsel Tekin, Saldırılar, Başkanımız Ümit Uysal’ın Güçlü Olduğunun Kanıtıdır

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezi ziyaretinde “Son günlerde Antalya’da bazı şeyler yaşanıyor. Her saldırı siyasetçiyi güçlendirir. Bunlar, Başkanımız Ümit Uysal’ın ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Saldırsınlar sonuna kadar, hiç merak etmeyin” diye konuştu. CHP İstanbul Milletvekili Tekin, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in de eşlik ettiği Tekin, burada partililere seslendi. Tekin, “İlk kez böyle bir seçimle karşı karşıyayız. Siyasi partilerin birbirine söyleyecekleri çok şeyler var ama iki tane daha fazla belediye alacağım diye hiç bir devlet aklının işlemediği bir dönemle karşı karşıyayız. Allah bunlara akıl versin” diye konuştu.  Tekin, şunları söyledi: “Milletimiz kararının vermiş. Bu karardan haberdar olan iktidar da bugüne kadar cennet vaat ederken şimdi cehenneme döndü. Antalya’da önceki seçimlerde billboardlarda ‘İşsizlik bitecek’, ‘Döviz düşecek’ ‘Terör bitecek’ yazıyordu. Bütün bunlar neyle olacaktı? Başkanlık sistemi olursa bunların hepsi bitecekti. Ahali de size itibar etti, başkan oldunuz. Şimdi ne oldu? Gerçekten, ilk kez tarihimizin hiçbir döneminde olmadığı kadar Türkiye zor durumdadır.”  Diş politikada Türkiye’nin Ortadoğu ve İslam coğrafyasındaki etki alanını kaybettiğini belirten Tekin, “Şimdi Türkiye tamamen devre dışı bırakılmış. Beka meselesi diyorlar ya işte tam da beka meselesi bu. Sizin yaratmış olduğunuz, uyguladığınız politikalarının sonuçları” dedi. Ekonomi de ‘evlere ateş düştüğünü’ belirten Tekin, 8 ay içinde 3 bin 800 kişinin hayatına kıydığını söyledi. Tekin, “Utanmıyor musunuz, konuşuyorsunuz. Beka meselesi bu. Ocaklar sönüyorsa bunun ötesinde bir beka meselesi olabilir mi? Ama tabi sizin bekanız yerinde. Şatafatınız yerinde” dedi. Antalya’da yerel seçimlerle ilgili hiçbir sıkıntılı durumun olmadığını belirten Tekin, “Son günlerde Antalya’da bazı şeyler yaşanıyor. Her saldırı siyasetçiyi güçlendirir. Bunlar, Başkanımız Ümit Uysal’ın ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Saldırsınlar sonuna kadar, hiç merak etmeyin. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Ama onların vereceği hesap o kadar çok ki” diye konuşmasına devam etti. İktidarın yerel seçimde İstanbul, Ankara ve Antalya’yı kaybedeceğini belirten Tekin, “Bu kadar ağır bir ekonomik krizde hiçbir iktidarın ayakta durma şansı yok. Başımıza bela ettikleri bu ucube sistem çöker korkusuyla önümüze sürekli bir beka meselesi getiriyorlar. Ama şuna emin olun, tekli yöntemler, teklik Allah’a mahsustur insana değildir, bu tekli yönetimlerin tamımı hem kendileri çökmüş hem de ülkelerini çökertmişlerdir. Allah ülkemizi bu yönetim anlayışlarından korusun”  diye konuştu. Başkan Uysal ve Gürsel Tekin, ziyaretin ardından 100. Yıl Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti. Uysal ve Tekin’e Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin,  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezi ziyaretinde “Son günlerde Antalya’da bazı şeyler yaşanıyor. Her saldırı siyasetçiyi güçlendirir. Bunlar, Başkanımız Ümit Uysal’ın ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Saldırsınlar sonuna kadar, hiç merak etmeyin” diye konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Tekin, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç’in de eşlik ettiği Tekin, burada partililere seslendi.

Tekin, “İlk kez böyle bir seçimle karşı karşıyayız. Siyasi partilerin birbirine söyleyecekleri çok şeyler var ama iki tane daha fazla belediye alacağım diye hiç bir devlet aklının işlemediği bir dönemle karşı karşıyayız. Allah bunlara akıl versin” diye konuştu.  Tekin, şunları söyledi:

“Milletimiz kararının vermiş. Bu karardan haberdar olan iktidar da bugüne kadar cennet vaat ederken şimdi cehenneme döndü. Antalya’da önceki seçimlerde billboardlarda ‘İşsizlik bitecek’, ‘Döviz düşecek’ ‘Terör bitecek’ yazıyordu. Bütün bunlar neyle olacaktı? Başkanlık sistemi olursa bunların hepsi bitecekti. Ahali de size itibar etti, başkan oldunuz. Şimdi ne oldu? Gerçekten, ilk kez tarihimizin hiçbir döneminde olmadığı kadar Türkiye zor durumdadır.”

 Diş politikada Türkiye’nin Ortadoğu ve İslam coğrafyasındaki etki alanını kaybettiğini belirten Tekin, “Şimdi Türkiye tamamen devre dışı bırakılmış. Beka meselesi diyorlar ya işte tam da beka meselesi bu. Sizin yaratmış olduğunuz, uyguladığınız politikalarının sonuçları” dedi. Ekonomi de ‘evlere ateş düştüğünü’ belirten Tekin, 8 ay içinde 3 bin 800 kişinin hayatına kıydığını söyledi. Tekin, “Utanmıyor musunuz, konuşuyorsunuz. Beka meselesi bu. Ocaklar sönüyorsa bunun ötesinde bir beka meselesi olabilir mi? Ama tabi sizin bekanız yerinde. Şatafatınız yerinde” dedi.

Antalya’da yerel seçimlerle ilgili hiçbir sıkıntılı durumun olmadığını belirten Tekin, “Son günlerde Antalya’da bazı şeyler yaşanıyor. Her saldırı siyasetçiyi güçlendirir. Bunlar, Başkanımız Ümit Uysal’ın ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır. Saldırsınlar sonuna kadar, hiç merak etmeyin. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Ama onların vereceği hesap o kadar çok ki” diye konuşmasına devam etti.

İktidarın yerel seçimde İstanbul, Ankara ve Antalya’yı kaybedeceğini belirten Tekin, “Bu kadar ağır bir ekonomik krizde hiçbir iktidarın ayakta durma şansı yok. Başımıza bela ettikleri bu ucube sistem çöker korkusuyla önümüze sürekli bir beka meselesi getiriyorlar. Ama şuna emin olun, tekli yöntemler, teklik Allah’a mahsustur insana değildir, bu tekli yönetimlerin tamımı hem kendileri çökmüş hem de ülkelerini çökertmişlerdir. Allah ülkemizi bu yönetim anlayışlarından korusun”  diye konuştu.

Başkan Uysal ve Gürsel Tekin, ziyaretin ardından 100. Yıl Bulvarı’nda esnafı ziyaret etti. Uysal ve Tekin’e Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.