Güvenli Şehir Antalya’mızın Kumluca İlçesinde Pandemi Tedbirleri Denetimi

Gündem 24.09.2020 - 20:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1614+ kez okundu.
 

Güvenli Şehir Antalya’mızın Kumluca İlçesinde Pandemi Tedbirleri Denetimi

Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık için hepimiz için” Koronavirüs denetimine Kumluca’da devam etti.
Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık için hepimiz için” Koronavirüs denetimine Kumluca’da devam etti. Kumluca İlçesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, pandemi tehdidine karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için alınan kararların sahada uygulanmasını yerinde inceledi. Vali Ersin Yazıcı "Sağlık için hepimiz için" Koronavirüs tedbirleri denetiminde Kumluca Ahmet Ali Bulvarındaki pek çok iş yeri ve işletmeleri, denetledi. Denetime, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ile beraberindeki heyet eşlik etti. İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 ilde istisnasız maske kullanımı kararı sonrasında, Kumluca’daki maske kullanımı ve iş yerlerinde alınması gereken tedbirlere uyulup uyulmadığı denetlendi. İş yeri ve işletme sahipleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, “Şehrimizi pandemi tehdidine karşı elbirliğiyle koruyabiliriz. Bu güzel ilçemizde gördüğüm kadarıyla kurallara uyulmakta. Bilindiği gibi Antalya’mızda salgınla mücadelede insanlarımız son derece duyarlı. Türkiye’nin turizm başkenti bu konuda örnek bir şehir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına itinayla uyalım ki, kendiniz için çevreniz için herkes için alacağınız tedbirlerle bu savaşı kazanabilelim. Kurallara uyalım, pes etmeyelim, rehavete kapılmayalım, sağlık için hepimiz için mücadeleye devam edelim. Sağlıklı bir Antalya için hepinizin desteğine ihtiyacımız var.” dedi Vali Ersin Yazıcı, denetimlerde işletme ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları, tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyararak maske, mesefa ve temizlik kuralını hatırlattı. Esnaflarımıza bol kazançlar, hayırlı işler ve sağlıklı günler dileğinde bulundu.  
Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık için hepimiz için” Koronavirüs denetimine Kumluca’da devam etti.

Vali Ersin Yazıcı, İçişleri Bakanlığımız tarafından ülke genelinde eşzamanlı gerçekleştirilen “Sağlık için hepimiz için” Koronavirüs denetimine Kumluca’da devam etti.

Kumluca İlçesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, pandemi tehdidine karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek için alınan kararların sahada uygulanmasını yerinde inceledi. Vali Ersin Yazıcı "Sağlık için hepimiz için" Koronavirüs tedbirleri denetiminde Kumluca Ahmet Ali Bulvarındaki pek çok iş yeri ve işletmeleri, denetledi. Denetime, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ile beraberindeki heyet eşlik etti. İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 ilde istisnasız maske kullanımı kararı sonrasında, Kumluca’daki maske kullanımı ve iş yerlerinde alınması gereken tedbirlere uyulup uyulmadığı denetlendi.

İş yeri ve işletme sahipleriyle sohbet eden Vali Yazıcı, “Şehrimizi pandemi tehdidine karşı elbirliğiyle koruyabiliriz. Bu güzel ilçemizde gördüğüm kadarıyla kurallara uyulmakta. Bilindiği gibi Antalya’mızda salgınla mücadelede insanlarımız son derece duyarlı. Türkiye’nin turizm başkenti bu konuda örnek bir şehir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına itinayla uyalım ki, kendiniz için çevreniz için herkes için alacağınız tedbirlerle bu savaşı kazanabilelim. Kurallara uyalım, pes etmeyelim, rehavete kapılmayalım, sağlık için hepimiz için mücadeleye devam edelim. Sağlıklı bir Antalya için hepinizin desteğine ihtiyacımız var.” dedi

Vali Ersin Yazıcı, denetimlerde işletme ve iş yeri sahipleriyle vatandaşları, tedbiri elden bırakmamaları konusunda uyararak maske, mesefa ve temizlik kuralını hatırlattı. Esnaflarımıza bol kazançlar, hayırlı işler ve sağlıklı günler dileğinde bulundu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.