Güvenlik Güçlerimizle Gurur Duyuyorum

Asayiş 20.04.2022 - 20:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2486+ kez okundu.
 

Güvenlik Güçlerimizle Gurur Duyuyorum

Vali Ersin Yazıcı Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Vali Ersin Yazıcı Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen iftar programına Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Garnizon Komutanı P. Alb. Erdal Köse, Özel Hareket Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı. Ramazan ayı boyunca şehit aileleri başta olmak üzere güvenlik güçleri ile de bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı; “Kahraman polisimizin iftar sofrasına misafir olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkesi için mesai harcayan, vatandaşının güvenliğini en üst seviyede tutan güvenlik güçlerimizle gurur duyuyorum. Yaptıkları işin ne kadar zor olduğuna bizzat şahidim. Bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları her şey için ülkemizin kahramanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Vali Ersin Yazıcı, iftarın ardından, Özel Harekât Şube Müdürlüğü, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aksu Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek personele görevlerinde başarılar diledi.
Vali Ersin Yazıcı Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vali Ersin Yazıcı Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen iftar programına Vali Ersin Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Murat Sezgin, Garnizon Komutanı P. Alb. Erdal Köse, Özel Hareket Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

Ramazan ayı boyunca şehit aileleri başta olmak üzere güvenlik güçleri ile de bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı; “Kahraman polisimizin iftar sofrasına misafir olmaktan dolayı çok mutluyum. Ülkesi için mesai harcayan, vatandaşının güvenliğini en üst seviyede tutan güvenlik güçlerimizle gurur duyuyorum. Yaptıkları işin ne kadar zor olduğuna bizzat şahidim. Bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları her şey için ülkemizin kahramanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, iftarın ardından, Özel Harekât Şube Müdürlüğü, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aksu Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek personele görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.