Güzelbağ ve Yenigöl, Muratpaşa İftarında Buluştu

Belediyeler 23.05.2019 - 22:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2613+ kez okundu.
 

Güzelbağ ve Yenigöl, Muratpaşa İftarında Buluştu

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan boyunca ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarıyla komşuları buluşturuyor. Güzelbağ ve Yenigöl Mahalleleri sakinleri de, Muratpaşa Belediyesi’nin; Güzelbağ İlkokulu bahçesinde kurduğu iftar sofrasında buluştu Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca mahallelileri iftarlarda buluşturmaya devam ediyor. Ramazan’ın ilk gününden farklı noktalarında kurulan iftar sofrası bu kez; Güzelbağ ve Yenigöl Mahalleleri sakinleri için Güzelbağ İlkokulu bahçesinde kuruldu. İl dışında olması nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın katılamadığı iftar buluşmasına, Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı, Yenigöl Mahalle Muhtarı Sema Özen ve Güzelbağ Mahalle Muhtarı Mehmet yayan katıldı. Başkan Uysal’ın tüm mahalle sakinlerinin Ramazan ayının hayırlı olması dileğini iletti. İftarda, oruçlar dualar eşliğinde açıldı.

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan boyunca ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarıyla komşuları buluşturuyor. Güzelbağ ve Yenigöl Mahalleleri sakinleri de, Muratpaşa Belediyesi’nin; Güzelbağ İlkokulu bahçesinde kurduğu iftar sofrasında buluştu

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca mahallelileri iftarlarda buluşturmaya devam ediyor. Ramazan’ın ilk gününden farklı noktalarında kurulan iftar sofrası bu kez; Güzelbağ ve Yenigöl Mahalleleri sakinleri için Güzelbağ İlkokulu bahçesinde kuruldu.

İl dışında olması nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın katılamadığı iftar buluşmasına, Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Sarı, Yenigöl Mahalle Muhtarı Sema Özen ve Güzelbağ Mahalle Muhtarı Mehmet yayan katıldı. Başkan Uysal’ın tüm mahalle sakinlerinin Ramazan ayının hayırlı olması dileğini iletti. İftarda, oruçlar dualar eşliğinde açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.