Habibler Mahallesi’ne Yeni Park

Belediyeler 09.06.2019 - 19:06, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2713+ kez okundu.
 

Habibler Mahallesi’ne Yeni Park

İlçenin dört bir yanını yeşil alanlar ile donatan Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi'ni yeni bir semt parkı daha kazandırıyor.
Sosyal donatı alanlarının sayısı ile rekor düzeyde yeni semt parkı inşa eden Kepez Belediyesi, bu sayıyı her gün yeni projeler ile artırmanın gururunu yaşıyor. Şehrin kişi başına düşen yeşil alan miktarı konusunda en yüksek değeri elinde tutan ilçe, bu değeri daha yukarı taşıyacak projeleri hayata geçiriyor. Semt parkı çalışmalarının farklı bölgelerde eş zamanlı olarak sürdürüldüğü ilçeye bir yeni semt parkı daha ekleniyor. Habibler Mahallesi 5550 Sokak üzerinde yeni bir semt parkı inşasını sürdüren Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgeye hizmet verecek 2 bin 300 metrekarelik bir semt parkı kazandırıyor. Kepez’e yeni semt parkları İçerisinde yeşil alanları, yürüyüş parkuru, pergole ve oturma grupları bulunacak olan yeni semt parkı, mahalle ve bölgesinde yaşayan vatandaşlara dinlenme ve yaşam alanı olarak hizmet verecek. Göreve geldiği 2009 yılından bu yana halkın takdirini toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yüzlerce yeni semt parkı kazandırdıkları Kepez'de durmadan devam eden çalışmalarla yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, yeni semt parkının yakın zamanda bölge halkına hizmet vereceğinin müjdesini verdi.
İlçenin dört bir yanını yeşil alanlar ile donatan Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi'ni yeni bir semt parkı daha kazandırıyor.

Sosyal donatı alanlarının sayısı ile rekor düzeyde yeni semt parkı inşa eden Kepez Belediyesi, bu sayıyı her gün yeni projeler ile artırmanın gururunu yaşıyor. Şehrin kişi başına düşen yeşil alan miktarı konusunda en yüksek değeri elinde tutan ilçe, bu değeri daha yukarı taşıyacak projeleri hayata geçiriyor. Semt parkı çalışmalarının farklı bölgelerde eş zamanlı olarak sürdürüldüğü ilçeye bir yeni semt parkı daha ekleniyor. Habibler Mahallesi 5550 Sokak üzerinde yeni bir semt parkı inşasını sürdüren Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bölgeye hizmet verecek 2 bin 300 metrekarelik bir semt parkı kazandırıyor.

Kepez’e yeni semt parkları

İçerisinde yeşil alanları, yürüyüş parkuru, pergole ve oturma grupları bulunacak olan yeni semt parkı, mahalle ve bölgesinde yaşayan vatandaşlara dinlenme ve yaşam alanı olarak hizmet verecek. Göreve geldiği 2009 yılından bu yana halkın takdirini toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yüzlerce yeni semt parkı kazandırdıkları Kepez'de durmadan devam eden çalışmalarla yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, yeni semt parkının yakın zamanda bölge halkına hizmet vereceğinin müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.