Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonu Engelli Ailesini Kovdu

Asayiş 14.07.2019 - 22:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2332+ kez okundu.
 

Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonu Engelli Ailesini Kovdu

Kapalı Yol üzerinde bulunan Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonu çocuğu Engelli Aileyi döner salonlundan kovdu.
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım da Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonundan çocuğu Engelli Aileyi döner salonlundan kovulmasına tepkiler büyüyor. Başta engelli aileleri ve Engelli Derneklerinin olayı büyük şiddetle kınıyor.   Olayı anlatan anne sosyal medyada yayınladığı mesajında,” Biz bugün Akoder’le çok güzel bir etkinlikten sonra kapalı yoldaki Hacı Hakkı Bey İskender döner salonuna gittik yorgunluk atmak ve dinlenmek için girdiğimiz dönerciden kovulduk. 90 engelli oğlum lavaboya gitmek istedi aşağıda dediler indik lavabo bozuk olduğunu söylediler. Sonra müşteriler rahatsız oluyor dışarıya alalım sizi dediler. Oğlum engelli bir çocuk otizmli olduğunu söylememe rağmen bizi salondan çıkardılar. Müşteriler döner salonu çalışanlarına kaldırmayın biz rahatsız değiliz demesine rağmen bizi kapı dışarı ettiler. O an yaşadığım Üzüntümü tarif edemem” dedi.
Kapalı Yol üzerinde bulunan Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonu çocuğu Engelli Aileyi döner salonlundan kovdu.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım da Hacı Hakkı Bey İskender Döner Salonundan çocuğu Engelli Aileyi döner salonlundan kovulmasına tepkiler büyüyor. Başta engelli aileleri ve Engelli Derneklerinin olayı büyük şiddetle kınıyor.

 

Olayı anlatan anne sosyal medyada yayınladığı mesajında,” Biz bugün Akoder’le çok güzel bir etkinlikten sonra kapalı yoldaki Hacı Hakkı Bey İskender döner salonuna gittik yorgunluk atmak ve dinlenmek için girdiğimiz dönerciden kovulduk.

90 engelli oğlum lavaboya gitmek istedi aşağıda dediler indik lavabo bozuk olduğunu söylediler.

Sonra müşteriler rahatsız oluyor dışarıya alalım sizi dediler.

Oğlum engelli bir çocuk otizmli olduğunu söylememe rağmen bizi salondan çıkardılar.

Müşteriler döner salonu çalışanlarına kaldırmayın biz rahatsız değiliz demesine rağmen bizi kapı dışarı ettiler.

O an yaşadığım Üzüntümü tarif edemem” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.