Hakan Tütüncü’den En Fanatik Nikâh

Magazin 24.09.2019 - 23:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2906+ kez okundu.
 

Hakan Tütüncü’den En Fanatik Nikâh

Gazeteci Mahsum Altaş ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikâhını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Antalya Stadyumunda kıydı.
Hazel ve Mahsum çiftin nikâhını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Belediye başkanlığı döneminde ilk defa bir stadyumda nikâh kıydığını belirten Hakan Tütüncü, “İlk defa stadyumda nikâh kıyıyorum. Benim için de özel ve güzel bir gün oldu. Şimdi düşünüyorum da daha farklı mekânlarda da nikâh kıyabilirim. Bunları bir liste yapayım” dedi. Tütüncü’nün esprili konuşması davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Heyecanlı oldukları her hallerinden belli olan Hazel, Mahsum Altaş’ı aileleri, sevenleri dost ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü nikah esnasında Gelin Hazel’in ayakkabısının altına bekâr arkadaşlarının isimlerini yazması ise keyifli anlara sahne oldu. Antalyaspor atkıları ve Türk Bayrağı ile süslenen ve Antalya Stadı'nda kurulan nikâh masasında evet diyen çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Hakan Tütüncü nikâh sonrası konuklarla birlikte selfi çekimi yaptı. Hazel ve Mahsum çiftine Antalya Haber Takip Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.
Gazeteci Mahsum Altaş ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikâhını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Antalya Stadyumunda kıydı.

Hazel ve Mahsum çiftin nikâhını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı. Belediye başkanlığı döneminde ilk defa bir stadyumda nikâh kıydığını belirten Hakan Tütüncü, “İlk defa stadyumda nikâh kıyıyorum. Benim için de özel ve güzel bir gün oldu. Şimdi düşünüyorum da daha farklı mekânlarda da nikâh kıyabilirim. Bunları bir liste yapayım” dedi. Tütüncü’nün esprili konuşması davetliler tarafından alkışlarla karşılandı. Heyecanlı oldukları her hallerinden belli olan Hazel, Mahsum Altaş’ı aileleri, sevenleri dost ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü nikah esnasında Gelin Hazel’in ayakkabısının altına bekâr arkadaşlarının isimlerini yazması ise keyifli anlara sahne oldu.

Antalyaspor atkıları ve Türk Bayrağı ile süslenen ve Antalya Stadı'nda kurulan nikâh masasında evet diyen çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Hakan Tütüncü nikâh sonrası konuklarla birlikte selfi çekimi yaptı.

Hazel ve Mahsum çiftine Antalya Haber Takip Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.