Hakkari’den Kupalarla Dönen Raftingcilerden Çokal'a Ziyaret

Politika 03.11.2020 - 22:12, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 1564+ kez okundu.
 

Hakkari’den Kupalarla Dönen Raftingcilerden Çokal'a Ziyaret

Hakkari Zapsuyu’nda gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası’nda 2 ikincilik, 2 üçüncülük ve 1 dördüncülük alarak önemli bir başarıya imza atan ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ sporcuları AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile Manavgat AK Parti
Hakkari Zapsuyu’nda gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası’nda 2 ikincilik, 2 üçüncülük ve 1 dördüncülük alarak önemli bir başarıya imza atan  ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ sporcuları AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Çokal, ziyarette kazandıkları kupalar ve madalyalar ile gelen raftingciler ile tek tek sohbet etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Dr. Tuba Vural Çokal kazanılan başarının önemine değindi. Başarılı sporcular da milletvekili Çokal’a hazırlattıkları üzerinde isminin yazılı olduğu ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ formasını hediye ettiler. Manavgat Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya’nın da bulunduğu ziyarette takım antrenörü Bekir Ünsal, Türkiye Şampiyonası ve elde edilen başarılar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Çokal’da elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç sporcuların her zaman yanında olacaklarını ifade ede Dr. Tuba Vural Çokal “ bir yandan tüm spor branşlarında takımlarımızı desteklerken bir yandan da yeni sporcular kazandırmak için çalışıyoruz” dedi Raftingin Manavgat için önemine değinen Milletvekili Çokal “Manavgat deyince akla gelen ilk şeylerden biri de rafting. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli turizm bölgelerinden biri olan Manavgat’ı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de raftinge oldukça fazla ilgisi var. Biz bu ilgiyi arttırmak istiyoruz. Bir yandan da yeni rafting sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Hakkari Zapsuyu’nda gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası’nda 2 ikincilik, 2 üçüncülük ve 1 dördüncülük alarak önemli bir başarıya imza atan ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ sporcuları AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile Manavgat AK Parti

Hakkari Zapsuyu’nda gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası’nda 2 ikincilik, 2 üçüncülük ve 1 dördüncülük alarak önemli bir başarıya imza atan  ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ sporcuları AK Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal ile Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu’nu ziyaret etti. Milletvekili Çokal, ziyarette kazandıkları kupalar ve madalyalar ile gelen raftingciler ile tek tek sohbet etti. Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Dr. Tuba Vural Çokal kazanılan başarının önemine değindi. Başarılı sporcular da milletvekili Çokal’a hazırlattıkları üzerinde isminin yazılı olduğu ‘Antalya Manavgat Spor Kulübü’ formasını hediye ettiler.

Manavgat Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya’nın da bulunduğu ziyarette takım antrenörü Bekir Ünsal, Türkiye Şampiyonası ve elde edilen başarılar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Çokal’da elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Genç sporcuların her zaman yanında olacaklarını ifade ede Dr. Tuba Vural Çokal “ bir yandan tüm spor branşlarında takımlarımızı desteklerken bir yandan da yeni sporcular kazandırmak için çalışıyoruz” dedi

Raftingin Manavgat için önemine değinen Milletvekili Çokal “Manavgat deyince akla gelen ilk şeylerden biri de rafting. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli turizm bölgelerinden biri olan Manavgat’ı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin de raftinge oldukça fazla ilgisi var. Biz bu ilgiyi arttırmak istiyoruz. Bir yandan da yeni rafting sporuna yeni sporcular kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.