Haklarımızı Sonuna Kadar Savunacağız

Asayiş 22.06.2021 - 20:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2177+ kez okundu.
 

Haklarımızı Sonuna Kadar Savunacağız

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Toplu sözleşme masasına 100’den fazla taleple oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız” dedi.
Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Toplu sözleşme masasına 100’den fazla taleple oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız” dedi. DONANIMLI ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ Hisarkaya, kamu görevlilerinin haklı tercihi olan Büro Memur-Sen’in Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda 10 yıldır Genel Yetkili Sendika unvanını koruduğunu söyledi. Ağustos ayında 6’ıncı Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin başlayacağına dikkat çeken Ünal Hisarkaya, “Sendika olarak son bir yıldır şube ve teşkilatlarımızla düzenlediğimiz çalıştaylarla, sendika genel merkezimizin mevzuat birimleriyle ve yaptığımız gezilerle üyelerimizin sorunlarını tek tek dinleyerek toplu sözleşme masasına donanımlı bir şekilde hazırlanıyoruz” açıklamasında bulundu. YÜZDE 100’DEN FAZLA TALEP Hisarkaya, “Ortak akıl yürütüyor, istişareye önem veriyoruz. Hizmet kolumuzda yer alan kurumlarda çalışan kamu görevlilerimizin hakları olan 100’den fazla taleple toplu sözleşme masasına oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını savunmak ve müreffeh bir çalışma ortamı sağlamak için onurlu mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı. HÜKÜMET MASAYA CEBİ DOLU GELMELİ Bu yılki toplu sözleşmelere hükümetin cebinin dolu gelmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ünal Hisarkaya, “Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi inşallah 2021 yılı içerisinde gerçekleşecek. Bu konudaki kararlılığımız değişmeyecek. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan kamu görevlilerimizin bir defaya mahsus, öğrenim durumlarına göre işçi veya memur kadrolarına atanması ısrarcı olduğumuz taleplerimiz arasında. Hükümet geçtiğimiz Toplu Sözleşmede memuru enflasyonun altında bir rakama reva gördü. Bu yılki Toplu Sözleşmede hükümet masaya cebi dolu gelmelidir. Kamu görevlilerimize refah payı verilmedir. Bugüne kadar yaşanan hak kayıpları telafi edilmelidir” şeklinde konuştu.
Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Toplu sözleşme masasına 100’den fazla taleple oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız” dedi.

Büro Memur-Sen Antalya Şube Başkanı Ünal Hisarkaya, “Toplu sözleşme masasına 100’den fazla taleple oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız” dedi.

DONANIMLI ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Hisarkaya, kamu görevlilerinin haklı tercihi olan Büro Memur-Sen’in Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda 10 yıldır Genel Yetkili Sendika unvanını koruduğunu söyledi. Ağustos ayında 6’ıncı Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin başlayacağına dikkat çeken Ünal Hisarkaya, “Sendika olarak son bir yıldır şube ve teşkilatlarımızla düzenlediğimiz çalıştaylarla, sendika genel merkezimizin mevzuat birimleriyle ve yaptığımız gezilerle üyelerimizin sorunlarını tek tek dinleyerek toplu sözleşme masasına donanımlı bir şekilde hazırlanıyoruz” açıklamasında bulundu.

YÜZDE 100’DEN FAZLA TALEP

Hisarkaya, “Ortak akıl yürütüyor, istişareye önem veriyoruz. Hizmet kolumuzda yer alan kurumlarda çalışan kamu görevlilerimizin hakları olan 100’den fazla taleple toplu sözleşme masasına oturacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını sonuna kadar savunacak, masada yeni kazanımlara imza atacağız. Kamu görevlilerimizin haklarını savunmak ve müreffeh bir çalışma ortamı sağlamak için onurlu mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

HÜKÜMET MASAYA CEBİ DOLU GELMELİ

Bu yılki toplu sözleşmelere hükümetin cebinin dolu gelmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ünal Hisarkaya, “Sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesi inşallah 2021 yılı içerisinde gerçekleşecek. Bu konudaki kararlılığımız değişmeyecek. Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan kamu görevlilerimizin bir defaya mahsus, öğrenim durumlarına göre işçi veya memur kadrolarına atanması ısrarcı olduğumuz taleplerimiz arasında. Hükümet geçtiğimiz Toplu Sözleşmede memuru enflasyonun altında bir rakama reva gördü. Bu yılki Toplu Sözleşmede hükümet masaya cebi dolu gelmelidir. Kamu görevlilerimize refah payı verilmedir. Bugüne kadar yaşanan hak kayıpları telafi edilmelidir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.